PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #691 cengover_ekin dedi: Kimse caniyi övmüyor. Sonradan şarkı ile ilgili gerekli açıklamalar yapıldı. Moderatörler de bir şey yapmadı. O zaman tamam. Ben arada bazı mesajları görememiş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sonradan yapılan açıklamayı zaten ben yaptım şarkıda Atatürk övülüyor orjinalinde ise bir örgüt lideri olay bu.
cengover_ekin dedi: Kimse caniyi övmüyor. Sonradan şarkı ile ilgili gerekli açıklamalar yapıldı. Moderatörler de bir şey yapmadı. O zaman tamam. Ben arada bazı mesajları görememiş olabilirim. Genişletmek için tıkla... Sonradan yapılan açıklamayı zaten ben yaptım şarkıda Atatürk övülüyor orjinalinde ise bir örgüt lideri olay bu.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Eylül 2020 #692 Karamurselee dedi: Arkadaşlar bu forum gerçekten insanın vaktini sömürüyor. forum yüzünden derslerime odaklanamıyorum. 6 ay ban istesem mi istemesem mi kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ben ban yesem de konulara ister istemez göz atıyorum. Napacağımı şaşırdım.
Karamurselee dedi: Arkadaşlar bu forum gerçekten insanın vaktini sömürüyor. forum yüzünden derslerime odaklanamıyorum. 6 ay ban istesem mi istemesem mi kararsızım. Genişletmek için tıkla... Ben ban yesem de konulara ister istemez göz atıyorum. Napacağımı şaşırdım.
DJ Dikkatt Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 646 Çözümler 1 22 Eylül 2020 #693 kerobey7887 dedi: Intel HD gralhics'inin performansı nasil? Genişletmek için tıkla... Hejian gibi.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 22 Eylül 2020 #694 Alawar dedi: Eki Görüntüle 677427 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun efendim, hem bilgisayarınızın hem de sizin aynı anda hastalanmanız gerçekten büyük bir şanssızlık. Umarız en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz, arz ederim. Saygılar,
Alawar dedi: Eki Görüntüle 677427 Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun efendim, hem bilgisayarınızın hem de sizin aynı anda hastalanmanız gerçekten büyük bir şanssızlık. Umarız en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz, arz ederim. Saygılar,
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 22 Eylül 2020 #695 Karamurselee dedi: Arkadaşlar bu forum gerçekten insanın vaktini sömürüyor. forum yüzünden derslerime odaklanamıyorum. 6 ay ban istesem mi istemesem mi kararsızım. Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar hocam, denedim.
Karamurselee dedi: Arkadaşlar bu forum gerçekten insanın vaktini sömürüyor. forum yüzünden derslerime odaklanamıyorum. 6 ay ban istesem mi istemesem mi kararsızım. Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar hocam, denedim.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #696 cengover_ekin dedi: öyle bir şey varsa, sevgili moderatör arkadaşlar, o gönderiyi silebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladın şarkı Atatürkü övüyor sorun yok.
cengover_ekin dedi: öyle bir şey varsa, sevgili moderatör arkadaşlar, o gönderiyi silebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır yanlış anladın şarkı Atatürkü övüyor sorun yok.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 22 Eylül 2020 #697 DJ Dikkatt dedi: Hejian gibi. Genişletmek için tıkla... Kötü demeye çalışıyor.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 22 Eylül 2020 #698 Kdr8070 dedi: O zaman bende bazı konulardan yakınayım. İnsanlar neden ezbere programlamaya başlangıç için sadece Python öneriyor? Genişletmek için tıkla... Çoğu kendi de bilmiyor çünkü, bir yerden duyup söylüyorlar. Kdr8070 dedi: Bir ben sevemedim Python'u ek olarak kişinin ihtiyacına göre yapılması gereken bir öneri fakat herkes ezbere Python diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Python'un boşluk mantığını çoğu programcı sevmez. İşi bilen herkes süslü parantezleri sever. Python'u zorunluluktan kullanırlar genelde. Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyorum. Özellikle hep C, C#, Java gibi dilleri kullandıktan sonra hiç alışamıyorum.
Kdr8070 dedi: O zaman bende bazı konulardan yakınayım. İnsanlar neden ezbere programlamaya başlangıç için sadece Python öneriyor? Genişletmek için tıkla... Çoğu kendi de bilmiyor çünkü, bir yerden duyup söylüyorlar. Kdr8070 dedi: Bir ben sevemedim Python'u ek olarak kişinin ihtiyacına göre yapılması gereken bir öneri fakat herkes ezbere Python diyor sadece. Genişletmek için tıkla... Kerem00 dedi: Python'un boşluk mantığını çoğu programcı sevmez. İşi bilen herkes süslü parantezleri sever. Python'u zorunluluktan kullanırlar genelde. Genişletmek için tıkla... Ben de sevmiyorum. Özellikle hep C, C#, Java gibi dilleri kullandıktan sonra hiç alışamıyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #699 PanzerTR dedi: Sonradan yapılan açıklamayı zaten ben yaptım şarkıda Atatürk övülüyor orjinalinde ise bir örgüt lideri olay bu. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yok yani. Yanlış mı anladım.
PanzerTR dedi: Sonradan yapılan açıklamayı zaten ben yaptım şarkıda Atatürk övülüyor orjinalinde ise bir örgüt lideri olay bu. Genişletmek için tıkla... O zaman bir sıkıntı yok yani. Yanlış mı anladım.