ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 22 Eylül 2020 #711 ÖLÜM HS cisi dedi: Steam GTA 5'imi sildi. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyları gözüküyor ama çözüm atacak varsa buyursun. çıkmadı... cengover_ekin dedi: Hatırlıyorum konuyu. Sonuç çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla...
ÖLÜM HS cisi dedi: Steam GTA 5'imi sildi. Genişletmek için tıkla... Oyun dosyları gözüküyor ama çözüm atacak varsa buyursun. çıkmadı... cengover_ekin dedi: Hatırlıyorum konuyu. Sonuç çıkmadı mı? Genişletmek için tıkla...
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #712 the_panda dedi: Hangi türleri dinliyorsunuz? Şöyle bir listemi karıştırıp güzel bir şeyler önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. He bir de Müslüm Gürses, Barış Manço, Cem Karaca'nın her şarkısını dinlerim.
the_panda dedi: Hangi türleri dinliyorsunuz? Şöyle bir listemi karıştırıp güzel bir şeyler önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. He bir de Müslüm Gürses, Barış Manço, Cem Karaca'nın her şarkısını dinlerim.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #713 PanzerTR dedi: Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni şeylere açığım dersen Karsu tavsiye ederim.
PanzerTR dedi: Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. Genişletmek için tıkla... Yeni şeylere açığım dersen Karsu tavsiye ederim.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Eylül 2020 #714 ÖLÜM HS cisi dedi: Oyun dosyları gözüküyor ama çözüm atacak varsa buyursun. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazabilirsin.
ÖLÜM HS cisi dedi: Oyun dosyları gözüküyor ama çözüm atacak varsa buyursun. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazabilirsin.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #716 Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? PanzerTR dedi: Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? Genişletmek için tıkla... Sinema
Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? PanzerTR dedi: Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? Genişletmek için tıkla... Sinema
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Eylül 2020 #717 PanzerTR dedi: Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? Sinema Genişletmek için tıkla... Nedir?
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 22 Eylül 2020 #718 PanzerTR dedi: Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. He bir de Müslüm Gürses, Barış Manço, Cem Karaca'nın her şarkısını dinlerim. Genişletmek için tıkla... Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum.
PanzerTR dedi: Attığım şarkılar dışında bir şey dinlemiyorum. He bir de Müslüm Gürses, Barış Manço, Cem Karaca'nın her şarkısını dinlerim. Genişletmek için tıkla... Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #719 PanzerTR dedi: Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? Sinema Genişletmek için tıkla... Kendini yanıtlayan adam gibi adam. Biz tiyatro seviyoruz. Sinema kapitalizme yenik düşmüş, insanları uyuşturmanın yeni yolu olmuştur.
PanzerTR dedi: Biraz benim ilgi alanımdan bahsetsek ? Sinema Genişletmek için tıkla... Kendini yanıtlayan adam gibi adam. Biz tiyatro seviyoruz. Sinema kapitalizme yenik düşmüş, insanları uyuşturmanın yeni yolu olmuştur.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 22 Eylül 2020 #720 kerobey7887 dedi: Nedir? Genişletmek için tıkla... Sinema ama şöyle ki gelip bana Avengersdır patlamalı aksiyondur övmeyin yani daha çok (Joker,The Sining,Godfather tarzı) Sanat filmleri hoşuma gider ama bizim ülkede gidip Recep İvedik izliyorlar cidden bu konuda yalnızım galiba. the_panda dedi: Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yabancı. the_panda dedi: Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yabancı.
kerobey7887 dedi: Nedir? Genişletmek için tıkla... Sinema ama şöyle ki gelip bana Avengersdır patlamalı aksiyondur övmeyin yani daha çok (Joker,The Sining,Godfather tarzı) Sanat filmleri hoşuma gider ama bizim ülkede gidip Recep İvedik izliyorlar cidden bu konuda yalnızım galiba. the_panda dedi: Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yabancı. the_panda dedi: Bunu önereyim o zaman, Rus kafasında şeyleri seviyorsunuz sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dinlediğiniz şarkıcılardan çok tür veya yerli mi yabancı mı anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yabancı.