cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #941 228522 dedi: Bugün ders çalışmam lazımdı Cuma günü denemem var ama çalışmadım Genişletmek için tıkla... Çalışırsın, gün devam ediyor.
228522 dedi: Bugün ders çalışmam lazımdı Cuma günü denemem var ama çalışmadım Genişletmek için tıkla... Çalışırsın, gün devam ediyor.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #942 Geronix dedi: Hocam 1 günde 90 sayfa olmuş. Bence Technopat rekoru bu konuda olacak bu hızla gidersek. Genişletmek için tıkla... Rekor kaç?
Geronix dedi: Hocam 1 günde 90 sayfa olmuş. Bence Technopat rekoru bu konuda olacak bu hızla gidersek. Genişletmek için tıkla... Rekor kaç?
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 22 Eylül 2020 #943 arcaozen dedi: Umarım hayatınız bir an önce sizi yormadan mutlu olabileceğiniz bir şekil alır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
arcaozen dedi: Umarım hayatınız bir an önce sizi yormadan mutlu olabileceğiniz bir şekil alır Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #944 Geronix dedi: Hocam 1 günde 90 sayfa olmuş. Bence Technopat rekoru bu konuda olacak bu hızla gidersek. Genişletmek için tıkla... İnşhallah cengover_ekin dedi: Çalışırsın, gün devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
Geronix dedi: Hocam 1 günde 90 sayfa olmuş. Bence Technopat rekoru bu konuda olacak bu hızla gidersek. Genişletmek için tıkla... İnşhallah cengover_ekin dedi: Çalışırsın, gün devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Mantıklı.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 22 Eylül 2020 #945 kt2 dedi: Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim için fazla hızlı, biraz da hareketli. Ama dinledim, nefret etmiyorum böyle şarkılardan
kt2 dedi: Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Genişletmek için tıkla... Benim için fazla hızlı, biraz da hareketli. Ama dinledim, nefret etmiyorum böyle şarkılardan
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #946 Hugola nın eleştirdiği şu tiktoker hugolaya cevap vermiş bunu yükleyen kanalın adı "dogan.ay_deliyiz" öyle bir şey çok cringe oldum
Hugola nın eleştirdiği şu tiktoker hugolaya cevap vermiş bunu yükleyen kanalın adı "dogan.ay_deliyiz" öyle bir şey çok cringe oldum
Karamurselee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 1.379 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #947 little horse dedi: Kanunlara göre kadınlara olan pozitif ayrımcılık yüzünden şu an eşit değiliz. Ancak orta doğu kültürü ile bütünleşik olunca işler değişiyor... Genişletmek için tıkla... Sizi daha çok sevmeye başladım. Eğer eşitiz deseydiniz emin olun 2 sayfa onun hakkında konuşurdum .
little horse dedi: Kanunlara göre kadınlara olan pozitif ayrımcılık yüzünden şu an eşit değiliz. Ancak orta doğu kültürü ile bütünleşik olunca işler değişiyor... Genişletmek için tıkla... Sizi daha çok sevmeye başladım. Eğer eşitiz deseydiniz emin olun 2 sayfa onun hakkında konuşurdum .
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2020 #948 arcaozen dedi: Rekor kaç? Genişletmek için tıkla... En fazla 300 sayfalık konu görmüştüm. O da bir kaç yıllık bir konu. kt2 dedi: Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Genişletmek için tıkla... Harder, Better, Faster, Stronger diye bir müziği var. Onu seviyorum diğer hiç bir müziğine bakmadım.
arcaozen dedi: Rekor kaç? Genişletmek için tıkla... En fazla 300 sayfalık konu görmüştüm. O da bir kaç yıllık bir konu. kt2 dedi: Konuyu çok dağıtmayalım arkadaşlar. Daft Punk müzik grubunu sever misiniz? Genişletmek için tıkla... Harder, Better, Faster, Stronger diye bir müziği var. Onu seviyorum diğer hiç bir müziğine bakmadım.
Chloe Price Decapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 3.395 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Arcadia Bay 22 Eylül 2020 #949 292469 dedi: Benim için fazla hızlı, biraz da hareketli. Ama dinledim, nefret etmiyorum böyle şarkılardan Genişletmek için tıkla... Siz hem hareketli, hem de hareketli olmayan şarkıları seviyorsunuz anlaşılan.
292469 dedi: Benim için fazla hızlı, biraz da hareketli. Ama dinledim, nefret etmiyorum böyle şarkılardan Genişletmek için tıkla... Siz hem hareketli, hem de hareketli olmayan şarkıları seviyorsunuz anlaşılan.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 22 Eylül 2020 #950 Chloe Price dedi: Siz hem hareketli, hem de hareketli olmayan şarkıları seviyorsunuz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak değil, ama evet. Listemde birkaç tane olmalı bu tip şarkılardan.
Chloe Price dedi: Siz hem hareketli, hem de hareketli olmayan şarkıları seviyorsunuz anlaşılan. Genişletmek için tıkla... Tam olarak değil, ama evet. Listemde birkaç tane olmalı bu tip şarkılardan.