ZaytOpat.Zaytung Technopat Edition?
ZaytOpat.Zaytung Technopat Edition?
Kıyak abiymişsin, helal olsun.
Neden ki?Aman kalsın, bir linç yemediğim kaldı sadece sanırım![]()
Bölümüm İngilizce eğitim verdiği için bölüme girebilmek için belli bir İngilizce seviyesinin üzerinde olmak gerekiyor. Sene başında yapılan sınavla bölüme geçemediğimden mecburi hazırlık okumuş oldum zaten.Hocam merhaba. Benim size bir sorum olacaktı. Nasıl olsa goygoy konusu.
Neyse, siz Bilgisayar Mühendisliği hazırlık okudunuz diye biliyorum. Ben de YKS'den sonra Elektrik-Elektronik mühendisliği seçmeyi düşünüyorum. Bunun için hazırlık okumamı önerir misiniz? Bir de hazırlık okuduğumda tam olarak ne göreceğim?
Yasaklandı zaten sanırım, artık blog bölümünde değil. Mizah ve Eğlence bölümünde.Neden ki?
Olaylar mi oldu yoksa.![]()
Hocam, goygoy dedik, makale yazmışsınız.Bölümüm İngilizce eğitim verdiği için bölüme girebilmek için belli bir İngilizce seviyesinin üzerinde olmak gerekiyor. Sene başında yapılan sınavla bölüme geçemediğimden mecburi hazırlık okumuş oldum zaten.
İngilizce düzeyim zaten yeterli değildi, biliyordum ve hazırlık okuyacağım diye girdim zaten okula da.
Bölümünüz İngilizce ise ve sizin İngilizce düzeyiniz yetmiyorsa zaten otomatik olarak okumanız gerekiyor. Bazı Türkçe bölümlerde de isteğe bağlı hazırlık olduğunu biliyorum. Belki de hepsi öyledir, ondan emin değilim.
Böyle bir durumda okumak size kalmış. Size bir şey katacağını düşünüyorsanız okumak mantıklı. İngilizce öğrenmiş oluyorsunuz ancak 1 yıl kaybediyorsunuz. Yok, ben 1 yıl kaybetmek istemiyorum, bölümdeyken de öğrenirim diyorsanız o ayrı tabii.
Ben açıkçası 1 yıla değdiğini düşünüyorum. Ek olarak, yoğun YKS temposundan sonra dinlenmiş oluyorsunuz, o açıdan da güzel.
Hazırlık tamamen İngilizce eğitimi oluyor. Yani bölümde dil farklıysa o da olabilir, tam bilmiyorum farklı olayları. Okursanız tamamen İngilizce görüyorsunuz, başka ders yok.
Başka sorunuz olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Özel, buraya yazamayacağınız bir şey olursa da Steam profilim imzamda var, yanlış bilmiyorsam özel sorular için bu tarz iletişimlere izin veriliyor.
Utku Oktay farkı budur işte.Hocam, goygoy dedik, makale yazmışsınız.
Reis 2-3 yorumuna denk geldim de biraz üstten konuşuyorsun gibime geldi. Bi' sakin ol.Aşırıya kaçmayın, siyaset yapmayın, tartışma çıkartmayın. Herkes birbirine saygı gösterirse konuşabilirsiniz.
İyi sohbetler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.