Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ses kalitesine aşıktım ama her zamanki gibi kablodan dolayı bozulduğu için kulaklık iade etmiştim.

İngilizcemi geliştirmek için dizi izlemek istiyorum ama izlemek istediğim dizi hiçbir yerde İngilizce dublaj Türkçe alt yazı yok :(.

Netflix'ten izliyorum var sanırım bir de voscreen diye bir site var oradan bakabilirsiniz yardımcı oluyor dizilerin repliklerini falan İngilizce dublaj verip sonradan ne söylediğini altyazılı bir şekilde istiyorlar.

Ses kalitesine aşıktım ama her zamanki gibi kablodan dolayı bozulduğu için kulaklık iade etmiştim.

İngilizcemi geliştirmek için dizi izlemek istiyorum ama izlemek istediğim dizi hiç bir yerde İngilizce dublaj Türkçe altyazı yok :(.
İngilizcemi geliştireceğim diye dizi izlemeye başladım dizilerin kölesi oldum. Türkçe alt yazıyla hiçbir yere varılmıyor efenim denendi onaylandı. İngilizce alt yazı önerimdir.

Benim de Hyperx Cloud vardı ilk versiyon beyaz olan 4 sene kullandım ömrü mü doldu ne olduysa artık sağ tarafından ses vermiyor içindeki ipek kabloyu lehimleyebilen çıkmadı açıkçası. Keşke halen 250tl olsa aah ah.
Keşke.

İngilizcemi geliştireceğim diye dizi izlemeye başladım dizilerin kölesi oldum. Türkçe alt yazıyla hiçbir yere varılmıyor efenim denendi onaylandı. İngilizce alt yazı önerimdir.
Az çok ingilizcen varsa hiç altyazısız izle. Kaçıra kaçıra izlersin ama zamanla hepsini anladığını hiç kaçırmadığını fark edersin.

Önem sırasına göre sıralayıp işlerini düzene sokarsın canını sıkma.

Acaba hangisi daha önemli? Ya zaten her şeyi düzene sokacağım ya da onlar beni düzenleyecek😄

@Nyaa bir konuda tek secim şansım var yazmışsınız. Tek seçim olması karasız olmaktan daha iyi değil mi?

Kararsız olmam yüzünden zaman ve para kaybediyorum, kötü bir zamanda denk gelmeseydi hepsi daha kolay olurdu işim. 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı