Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni gelen arkadaşlarımızın ev sevmediği şey yazım kuralları oluyor genellikle, siz şaşırttınız. :)
Ben de yazım kuralları için gelmiştim. Burada uzun süre vakit geçirmemin sebebi de yazım kurallarına önem verilmesi.

Ben sadece oyunculukları anlıyorum tiyatroda bir filmde kamera açıları, sanat yönetmenliği gibi şeylerden anlarken tiyatroda nal gibi kalıyorum yani her sinemadan anlayan tiyatradon anlamıyormuş cidden buna şaşırdım bir tiyatro izleyince baya farklı şeyler aslında.
Çok farklı bir hissiyatı yok mu? Hele ki çocuk yaşta değilde yaş ilerlediğinde gittiğiniz zaman bir şeyleri anlamaya çalışıyorsunuz özellikle o his. 🥰

Ben sadece oyunculukları anlıyorum tiyatroda bir filmde kamera açıları, sanat yönetmenliği gibi şeylerden anlarken tiyatroda nal gibi kalıyorum yani her sinemadan anlayan tiyatradon anlamıyormuş cidden buna şaşırdım bir tiyatro izleyince baya farklı şeyler aslında.

Ben de o kadar derinlemesine hakim değilim konulara. Ama oyuncular canlı olunca daha iyi geliyor bana. Özellikle Stüdyo sahnelerde daha da iyi oluyor.

Yeni gelen arkadaşlarımızın ev sevmediği şey yazım kuralları oluyor genellikle, siz şaşırttınız. :)
Forumlara sadece sıkıntılarımı çözmek için değil sosyalleşmek için de giriyorum. Ancak yazım yanlışları sinirlerimi bozuyor. Aslında pek de yeni değilim. Sadece üyeliğimi geç oluşturdum. Kısaca yazım kurallarındaki hassasiyeti sadece burada görebildim. Bu da beni mutlu etti.

Bu kartı biliyordum ama hiçbir bilgisi yokmuş TechPowerUp'ta falan. :D Shader model 4 veya üstü, Vertex Shader ve OpenGL 3.0 veya üstünü destekliyor mu? :D
Minecraft, OpenGL sürümü yetersiz diyip açılmamıştı. GNU/Linux üzerinde Minecraft çalıştırmayı başardım. 2 chunk ile özel ayar çekmeden 20FPS anca alıyorum. İki işletim sistemi üzerinde de son sürüm Blender, OpenGL sürümü yetmediği gerekçesiyle açılmıyor. :D

Doğru düzgün oynatabildiği tek oyun AssaultCube.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı