little horse
Picopat
Aydınlık tema bence daha hoş. Karanlığı denedim ama hiç benlik değil.Aydınlık tema mı?![]()
Aydınlık tema bence daha hoş. Karanlığı denedim ama hiç benlik değil.Aydınlık tema mı?![]()
Alışıyorsunuz. Ayrıca bence gözü daha az yoruyor.Aydınlık tema bence daha hoş. Karanlığı denedim ama hiç benlik değil.
En yenisi dahi olsa o zamansız takılması yok mu android cihazların beni benden alıyor.Telefonuma yazılım güncellemesi gelmiş. Android olduğu için bu beklenmedik bir şey.(Espriyi bir kenara bırakırsak Android candır.)
Siyah temaya alıştıktan sonra bir daha aydınlık tema kullanamıyorsunuz. Tabii, ilk başta garip geliyor ama bir kere alıştıktan sonra geri dönüşü olmuyor.Alışıyorsunuz. Ayrıca bence gözü daha az yoruyor.![]()
Sizin gibi yeni katılan bir üye vardı, ama türkçesi çok bozuktu. Bir ay sonra bir mesajına denk geldiğimde şok oldum, yazımı ve cümle kurma sorunlarından eser kalmamıştı, şakır şakır konuşabiliyordu. Bu forumun türkçemize verdiği önem gerçekten harika.
Bugün de akıyor maşallah.Bir günde gelen beğeniyi 15 dakikada topladım.
![]()
Flashbang atılmış gibi oluyor aydınlık tema.Siyah temaya alıştıktan sonra bir daha aydınlık tema kullanamıyorsunuz. Tabii, ilk başta garip geliyor ama bir kere alıştıktan sonra geri dönüşü olmuyor.![]()
Benimki pek takılmıyor. Arayüz farkı var Android telefonlar arasında. EMUI stabil bir arayüz bence.En yenisi dahi olsa o zamansız takılması yok mu Android cihazların beni benden alıyor.
Telefon olarak J7 Prime kullanıyorum, hâlâ bal kaymak gibi akıyor; hiç anlık donma sorunu yaşamadım.En yenisi dahi olsa o zamansız takılması yok mu android cihazların beni benden alıyor.
Steve Jobs abiye saygılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.