Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum bir sorunu sadece ısınıyor ve youtube'da donuyor ara sıra.Telefon olarak J7 Prime kullanıyorum, hâlâ bal kaymak gibi akıyor; hiç anlık donma sorunu yaşamadım.
Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum bir sorunu sadece ısınıyor ve youtube'da donuyor ara sıra.Telefon olarak J7 Prime kullanıyorum, hâlâ bal kaymak gibi akıyor; hiç anlık donma sorunu yaşamadım.
YouYube' da donma sorunu da yaşamıyorum ben. Isınma sorunu sadece uzun süre yük altında kaldığında oluyor, normal bir durum herhalde.Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum bir sorunu sadece ısınıyor ve youtube'da donuyor ara sıra.
Valla son zamanlarına hakim değilim ama bana göre öyleler. İphone 3g’den beri uzağım “andır kalasıca”oid lere. İyi ki de uzağımFlashbang atılmış gibi oluyor aydınlık tema.
Benimki pek takılmıyor. Arayüz farkı var Android telefonlar arasında. EMUI stabil bir arayüz bence.
YouTube'de donma sorunu yeniden başlatınca düzelebilir belki. Düzenli olarak kapatıp açmak gerek.Aynı cihazı 2 yıldır kullanıyorum bir sorunu sadece ısınıyor ve YouTube'da donuyor ara sıra.
EMUI'ı ben de seviyordum, EMUI 10 gelene kadar. İçine ettiler bence. Chrome takılıyor sürekli, ana ekrana dönüp geri gelmem gerekiyor. Diğer modellerde sıkıntı olmamış olabilir ama bizim model bu güncellemeyle sapıttı. Kilit ekranı arka planları güncellenmiyor vs. gibi problemler var.Benimki pek takılmıyor. Arayüz farkı var Android telefonlar arasında. EMUI stabil bir arayüz bence.
YouTube'de donma sorunu yeniden başlatınca düzelebilir belki. Düzenli olarak kapatıp açmak gerek.
Düzenli aralıklarla RAM, önbellek temizliği ve kullanılmayan uygulamaların güncelleştirmelerinin kaldırılması da çok işe yarıyor. Yeniden başlatmanın da yararı oluyor.YouTube'de donma sorunu yeniden başlatınca düzelebilir belki. Düzenli olarak kapatıp açmak gerek.
İşe yarıyor valla.Düzenli olarak kapatıp açmak nedir? Mekanik alet mi çalıştırıyoruz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.