Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben Bolu’ya yaklaştım konu başında da belirttiğim gibi araç almaya gidiyorum İstanbul’a zaman zaman çekmiyor telefon yazmaya çalışırım fırsat oldukça.
Flashbang atılmış gibi oluyor aydınlık tema. 😂

Benimki pek takılmıyor. Arayüz farkı var Android telefonlar arasında. EMUI stabil bir arayüz bence.
Valla son zamanlarına hakim değilim ama bana göre öyleler. İphone 3g’den beri uzağım “andır kalasıca”oid lere. İyi ki de uzağım 😂

Ander kalsun.

Benimki pek takılmıyor. Arayüz farkı var Android telefonlar arasında. EMUI stabil bir arayüz bence.
EMUI'ı ben de seviyordum, EMUI 10 gelene kadar. İçine ettiler bence. Chrome takılıyor sürekli, ana ekrana dönüp geri gelmem gerekiyor. Diğer modellerde sıkıntı olmamış olabilir ama bizim model bu güncellemeyle sapıttı. Kilit ekranı arka planları güncellenmiyor vs. gibi problemler var.

Ya bu forumda konu nasıl değişiyor anlamadım takip edemiyorum yaa.
yanlislikla-2018-e-girmek_1290908.png

İlk çıktığı zaman 6S almıştım Jailbreak yapmak için kaç seneden beri kullanıyorum, yetiyor be. Belki 12 alırız, neye niyet neye kısmet.

YouTube'de donma sorunu yeniden başlatınca düzelebilir belki. Düzenli olarak kapatıp açmak gerek.
Düzenli aralıklarla RAM, önbellek temizliği ve kullanılmayan uygulamaların güncelleştirmelerinin kaldırılması da çok işe yarıyor. Yeniden başlatmanın da yararı oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı