Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Jailbreak kullanmıyorsan güncellemeyeceksin hocam. Yoksa zaten ah.

Tartışan yok, toksin insan yok, herkes boş yapıyor, fikir veriyor, yardımlaşıyor, bazı konular için gereksiz konu açmak zorunda kalmıyor, güzel ya burası kısaca.
Yapım gereği herşeyi olması gerektiği kullanmasını seviyorum. Bütçeme göre geçebileceğim üst modele geçeceğim 3-4 aya geçmiş olurum sanırım.

Tartışan yok, toksik insan yok, herkes boş yapıyor, fikir veriyor, yardımlaşıyor, bazı konular için gereksiz konu açmak zorunda kalmıyor, güzel ya burası kısaca.

Tartışma iyi bir şey normalde ancak insanlar bilmiyor tartışmayı, kavga çıkartıyor.

Yapım gereği her şeyi olması gerektiği kullanmasını seviyorum. Bütçeme göre geçebileceğim üst modele geçeceğim 3-4 aya geçmiş olurum sanırım.

Ben kurcalamayı seviyorum ya genel olarak. Bir konu hakkında ne kadar çok biliyorsam o kadar rahatlıyorum. Kurcalayarak da bir şeyler öğreniliyor hani ondan hep bunlar. 😁

Tartışma iyi bir şey normalde ancak insanlar bilmiyor tartışmayı, kavga çıkartıyor.
Biz millet olarak havadan nem kapmayı bir şeylerden kıvılcım alıp başkalarına saldırmayı seviyoruz o yüzden tartışamıyoruz. Tabi bir diğer sebebi de konu hakkında yeteri kadar bilgiye sahip olmayınca iş tartışmak yerine tabiri caizse it dalaşına dönüyor.

Şimdi sizi bir espri yapayım.

Adsız.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı