Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sistemim kötü olduğu için Linux'a geçmeyi düşünüyorum. Bana hafif bir Linux önerebilir misin?
Başlangıç için Linux Mint XFCE veya Cinnamon kullanabilirsiniz. Yine de sisteminizi yazdığınız ayrı bir konu açabilirsiniz bunun için. Yoksa arada kaynar.
 
Sayfa 114'te ayrıldım şimdi 128 olmuş hız mükemmel. :D ( Yorumu yazana kadar 132 olmuş. )

Kanal D kadar politikaları saçma olan bir kanal görmedim. Youtube konusunda berbatlar, Yeni Sezon tanıtımı okul müdür yardımcısının yaptığı okul tanıtım videosu gibi, internet sitesinden Canlı Dizi izleyeyim diyorum Youtube ile kapışır reklamda. Fragman vs. desen berbat dizinin fragmanı dizinin kanalı yerine Kanal D'de yayınlanıyor.

Gelelim Hekimoğlu'na. Çok güzel bir dizi ama Youtube kanalı berbat. Toparlamaya çalışıyorlar ama olmuyor. Sosyal Medya yönetiminde başarısız olan diziler büyük reyting kaybederler genelde. ( İstisnalar var. ) Eğer Hekimoğlu Youtube yönetimini iyi yapsaydı bence harika olurdu. İnstagram ve Twitter'da gayet iyiler. Diğer diziler 5 tane Fragman bilmem kaç tane ön izleme yayınlıyor Hekimoğlu 2 tane Fragman veriyor. Diğer diziler Afiş Çekimi, Soru Cevap, Kamera Arkası, Setten Görüntüler falan filan uçarken Hekimoğlu'nda bir şey yok. Hiç mi Sosyal Medya yorumlarına bakmıyorlar? Twitter, Ekşi Sözlük, İnstagram. Zaten Reytingleri iyice düşüyor. Neyse daha fazla sinirlenmemeliyim.
 
Ben okudum hepsini. Ödül için nereye başvuruyoruz?
images (4).jpeg
 
Beyler, ben şimdi buradan sizi yardım için son açtığım konuya çağırsam ban yer miyim?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı