Sen 10. sınıftın değil mi?
Resmi görmüşken aklıma geldi artık canlı ders varken EBA anasayfasına girilmiyor.
Kupon verdiği için alacağım, oynayacağım için değil yani.Beyler bu arda Rocket Leauge almayı unutmayın. Bugün ücretsiz oluyordu galiba.
Bizde de sınıf olarak ama her öğretmenin sırası var sırayla dersine giriyorlar.
11'e geçtim.Sen 10. sınıftın değil mi?
Beyler bu arda Rocket Leauge almayı unutmayın. Bugün ücretsiz oluyordu galiba.
Rocket Leauge alacağım ama muhtemelen berbat olacaktır Online sunucuları. Uzun bir süre sonra yükler oynarım.Beyler bu arda Rocket Leauge almayı unutmayın. Bugün ücretsiz oluyordu galiba.
Rocket leauge alacağım ama muhtemelen berbat olacaktır Online sunucuları. Uzun bir süre sonra yükler oynarım.
Bizde öyle değil. Ders programı var ona göre hareket ediyoruz ama ben çözemedim. Hocalar EBA üzerinden bir program oluşturuyor zaten ama Zoom üzerinden de ders işliyoruz.
Bizde EBA'yı bile tam kullanamayan vardır. Teams fazla gelebilir. Üstelik bir çok öğrenci Zoom'u bile zar zor kullanıyor 5 kişi olduğumuzu bilirim Teams zor gelebilir.Bizde Microsoft teams üstünden bütün okul var. Her kesin kendi sınıf grubu var.
Bizde EBA'yı bile tam kullanamayan vardır. Teams fazla gelebilir. Üstelik birçok öğrenci Zoom'u bile zar zor kullanıyor 5 kişi olduğumuzu bilirim Teams zor gelebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.