Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Jira geri gelecek, @184424 ben de üzüldüm ama onun da geri geleceğini düşünüyorum, @Samotne Ciasteczka hakkında fazla şey bilmiyorum ama bana yardımları olmuştu, onun da gitmesine üzüldüm, umarım hepsi en kısa sürede geri gelir ve bir daha giden olmaz. 😁
Geri gelicek derken nereden biliyorsun ben göremedim yazılarında.
 
Eğer ikinci yazdığınız sürprizbozan içerisinde olursa sorun olmaz gibi. Kesin bir bilgim yok, konu açmanız yararınıza olacaktır.

Eski ve kötü güç kaynağının genel sıcaklığı çok artırdığını biliyor muydun? Bizzat tecrübe ettim, birazdan konusunu da açacağım karşılaştırmalı olarak (videonun yüklenmesini bekliyorum). Ekran kartı ve işlemci sıcaklığında 4-5 derece düşüş yaşadım. "Masaüstü Bilgisayarlar" kısmına açabilirim sanıyorum bunun Technopat'ta daha önce pek konuşulmamış olması ilginç kimse tecrübe etmedi sanıyorum.
 
Eski ve kötü güç kaynağının genel sıcaklığı çok artırdığını biliyor muydun? Bizzat tecrübe ettim, birazdan konusunu da açacağım karşılaştırmalı olarak. Ekran kartı ve işlemci sıcaklığında 4-5 derece düşüş yaşadım. "Masaüstü Bilgisayarlar" kısmına açabilirim sanıyorum bunun Technopat'ta daha önce pek konuşulmamış olması ilginç. Kimse tecrübe etmedi sanıyorum.
Hayır, bilmiyordum. İlginç gerçekten, konuyu merakla bekliyorum. Yeni ekran kartına geçerken PSU değiştireceğim, belki ben de tecrübe ederim :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı