Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle, 30 sayfa önceki gönderiyi bulup cevapladığın için tebrik ederim.

Daha sonra, o cevap yazdığınız arkadaş yeni katılmış buraya. Ben de yeniyim, bu yüzden eski durum hakkında konuşmamız pek mümkün değil. Ancak değişim kaçınılmazdır. Bu forumun da 20 yıl boyunca aynı kişilerden kalmasını beklemek çok da mantıklı değil.
Hopp, yanlış anlaşıldım sanırım.

Sözüm her yeni gelen üyeye değil, özellikle size veya cevap verdiğim kişiye hiç değil, o yüzden lütfen üzerinize alınmayın. Bazı konularda fark ettiğim üyeler için konuşmuştum; ben Technopat Sosyal hakkında bazı endişelerimi dile getirdim sadece. Değişim tabii ki kaçınılmazdır; ancak ben olumsuz yönde olmasından korkuyorum.

Hopp, yanlış anlaşıldım sanırım.

Sözüm her yeni gelen üyeye değil, özellikle size veya cevap verdiğim kişiye hiç değil, o yüzden lütfen üzerinize alınmayın. Bazı konularda fark ettiğim üyeler için konuşmuştum; ben Technopat Sosyal hakkında bazı endişelerimi dile getirdim sadece.

Yok yok yanlış anlaşılmadınız, ben kendimi yanlış anlattım. Yeni gelenler olarak, bizim durumla ilgili yorum yapmamız mantıklı değil, onu belirtiyordum. Bizim için burası, katıldığımız andan itibaren var. Öncesi bizde yok.

Yok yok yanlış anlaşılmadınız, ben kendimi yanlış anlattım. Yeni gelenler olarak, bizim durumla ilgili yorum yapmamız mantıklı değil, onu belirtiyordum. Bizim için burası, katıldığımız andan itibaren var. Öncesi bizde yok.
Yeni gelenler için bir şey diyemem tabii ki, ben de çok eski bir üye sayılmam zaten. Ancak son bir-iki aydır hoşuma gitmeyen bir değişim varmış gibi hissediyorum; konu dışı kısmındaki boyum kaç olur veya sağlık bölümündeki saçma cinsellik sorularındaki artış, bazı üyelerin yardım istenen konulara sadece beğeni kasmak için anlamsız veya alakasız cevaplar yazması hoşuma gitmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı