- Makaleler
- 1
Çalıya Saklanan Kedi, yani ben değildi kastettiğim kişi.Anladın mı?Steam’de ekli misin bende? Oradan yazayım sana.
![]()
Aramaya devam et, bakalım bulabilecek misin.
Çalıya Saklanan Kedi, yani ben değildi kastettiğim kişi.Anladın mı?Steam’de ekli misin bende? Oradan yazayım sana.
![]()
Bu arada rekor kaçtı hangi konu?
Dikkat seviyemi very high a çekiyorum bak, emin misin?Çalıya Saklanan Kedi, yani ben değildi kastettiğim kişi.
Aramaya devam et, bakalım bulabilecek misin?
Noluyo yahu?Anladın mı?Steam’de ekli misin bende? Oradan yazayım sana.
![]()
Son sayfada sadece 2 kişinin yazışması var, birde;Çalıya Saklanan Kedi, yani ben değildi kastettiğim kişi.
Aramaya devam et, bakalım bulabilecek misin.
Hala bulamadın, neyse boş ver.Son sayfada sadece 2 kişinin yazışması var, bir de:.Hava çok soğuk.![]()
Tartışmalara lafım yok benim, en doğal haklarımızdan biridir sorgulamak. Başkasının dinine, düşüncesine hakaret edenler hakkında konuşmuştum, bu tarz din konularının altında böyleleri çok fazla oluyor.Din konuları hakkında dediklerinize katılamayacağım. Tartışmaya varan konular her zaman kapatıldı ve böyle de devam edecek gibi duruyor.
Merak ettim şimdi, PC’yi açınca bu işin peşini bırakmayacağım haberin olsun, bulacağım onu. Sen değilsin değil mi? Bahsettiğin kişi yani? İyice merak ettim.Hala bulamadın, neyse boş ver.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.