GPON sistemde kopma sorunu

Ben başka bir modem denemenizi isteyeceğim.İmkanınız var ise başka fiber modem talep edin en net bu şekilde sonuca varırsınız.
O da aklıma geldi de modem arızalı olsa hiç çalışmazdı ki hocam. 3 gün sıkıntısız, kesintisiz kullandım. Sonra birden bire yine kesildi.
Yeni kullanıcı adı ve şifre istedim, onlar bir gelsin de sorun devam ederse cihaz değişikliği talep edeceğim.
Teşekkür ederim.
 
Son gelişmeler neler,Bende Superonline fiber altyapısı ile Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum GPON cihazı veriliyor mu?
 
Son gelişmeler neler
Hocam bu konuyu açtıktan sonra 2 kez daha aynı sorunu yaşadım ve yine arıza kaydı açtırıp düzelttirdim. Sonra da hiç kopmadı.
Şimdi aklıma şöyle bir ihtimal geliyor: ilçemizin belediyesi bir proje üzerinde çalışıyormuş, herkesin adresi değişiyor. Adres derken sadece bina ve daire numaraları değişiyor. Mesela benim adresim normalde 10/8 idi. Yani bina numaram 10 dairem 8 idi. Bir ara E-Devlet'ten ikametgâhıma baktım 11/9 olmuştu. Bir süre böyle devam etti, sonra 14/9 oldu. Şimdi yine 11/9 görünüyor. Acaba kopma sorunu da bundan mı kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Sistemde adres çakışması yaşanıyordur belki.
Her neyse şu an için sorun yok.

Bende Superonline fiber altyapısı ile Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum GPON cihazı veriliyor mu?
Fiber altyapıdaki cihazlar altyapı sahibine ait olduğu için o cihazları altyapı sahibi firma verir hocam. Yani Millenicom'un sorumluluğunda değildir. Abonelik sonlandırıldığında da cihazlar iade edilir.
Yani evet, fiber altyapıda olduğunuz için Superonline tarafından cihazlar verilecek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı