Çözüldü GPU güncellemesinden sonra sistem her açılışta donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SadaceKyroth

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı ve Tasarımcı
5090 ile 5080 dün çıktı ve NVIDIA sürücülerine DLSS güncellemesi getirildi. Güncellemeyi hemen yükledim, ancak sonrasında PC tamamen dondu. Bir süre bekledim ama değişen bir şey olmadı. Sonrasında bilgisayarı güçten kapattım, 15-20 dakika bekledim, kabloları çıkarıp tekrar taktım ve açmayı denedim. Ancak yine dondu. PC açıldığında monitör otomatik olarak gelmiyor, manuel olarak açmam gerekiyor. Açtıktan sonra da siyah ekran alıyorum. PC'nin donup donmadığını NumLock tuşuna basarak kontrol ettim ve tamamen donmuş olduğunu fark ettim. Tekrar kapatıp açmayı denedim ama sorun devam ediyor. Açarken uzun uğraşlar sonucu ancak çalıştırabildim. Bu durum kalıcı mı yoksa bir çözüm yolu var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
Windows'u güvenli modda aç, sürücüyü kaldır.
Yeni sürücü kurma.
Tekrar normal başlat, bırak Windows güvenli bir sürücü kursun.
Tekrar aç/kapa.
Düzgün yükleniyorsa, bir önceki sürücüyü indir kur Nvidia sitesinden.
O sürücü senin bilgisayarla bir şekilde uyumsuz.
Yeni sürücü kurma.
Tekrar aç/kapa.
Düzgün yükleniyorsa, bir önceki sürücüyü indir kur Nvidia sitesinden.

Çözüm
Yeni sürücü kurma.
Tekrar aç/kapa.
Düzgün yükleniyorsa, bir önceki sürücüyü indir kur NVIDIA sitesinden.

Yapacağım çünkü donuyor fakat söyle bir durum var bu ilk defa başıma geliyor bu güncelleme oyunlardaki performansımı az da olsa artıracak lazım yani indirmem gerekiyor neden böyle bir hata olur anlamadım bu sürücüyü değil de bundan sonrakini indiririm artık yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı