GPU kullanım yüzdesi oyundayken ani şekilde düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

allyexpress

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050ti
İşlemci
i5-12500H
Merhaba, yaklaşık 2-3 haftadır oyunlarım kasıyor. Özellikle Cyberpunk 2077'de. Omen Gaming Hub'dan oyun içi değerlerime baktığımda GPU değeri yüzde 98-99'dan bir anda yüzde 40-16 hatta 0' düşüyor. Bu problem neden olabilir?

HP Victus.

Son düzenleyen: Moderatör:
olabilir ama önce emin olmalısın . hwinfo uygulamsından bakın gpu kullanımına sensör durumu sekmesinde ortalarda yazar gpu güç kullanımı tekrar kontrol edin. Asgari kullanımı görüyor olabilirsiniz bir de gerçek kullanım var. dediğim uygulamada iksinide gösterir.

Olabilir ama önce emin olmalısın. HWiNFO uygulamsından bakın GPU kullanımına sensör durumu sekmesinde ortalarda yazar GPU güç kullanımı tekrar kontrol edin.

olabilir ama önce emin olmalısın . hwinfo uygulamsından bakın gpu kullanımına sensör durumu sekmesinde ortalarda yazar gpu güç kullanımı tekrar kontrol edin. Asgari kullanımı görüyor olabilirsiniz bir de gerçek kullanım var. dediğim uygulamada iksinide gösterir.
hocam tatilde oldugum için geç bakabildim mesajınıza kusura bakmayın. dediğiniz uygulamada bir problem olduğunu göremedim afterburner ve görev yöneticisinden değerlere baktığımda bu droplar sırasında cpu değerinde hafif artış (yüzde 30-40tan 50-60a) gpu da ise yüzde 100den 20-30lara düşüş var. Isı değerleri stabil neden hala bu problem var anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı