veonss Decapat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 8 21 Ağustos 2020 #1 Dün ekranım birden gitti. Kasa çalışıyordu, yeniden başlattım gelmedi. Ben HDMI ile anakarta bağladım geldi ama ekran kartımı görmüyorum. Aygıt yöneticisinde ekran kartının ışığı yanıyor. Ekran kartı yanmış olabilir mi? Ekran kartımı güncellemeyi denedim, RAM'i çıkartıp taktım, HDD'yi çıkartıp taktım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
Dün ekranım birden gitti. Kasa çalışıyordu, yeniden başlattım gelmedi. Ben HDMI ile anakarta bağladım geldi ama ekran kartımı görmüyorum. Aygıt yöneticisinde ekran kartının ışığı yanıyor. Ekran kartı yanmış olabilir mi? Ekran kartımı güncellemeyi denedim, RAM'i çıkartıp taktım, HDD'yi çıkartıp taktım.
feneresevdalı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 8.845 Makaleler 7 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD Ryzen 5 4650G GPU: RX Vega 7 RAM: 2x8 Goodram 3600 MHz CL 18 SSD: Kingston A2000 500 GB M.2 NVME PSU: FSP Hyper K 500w 800+ Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2020 #11 veonss dedi: Durduk yere yanar mı ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yazım hatanızı raporluyorum. Durduk yere olduğunu zannetmiyorum. Ani voltaj dalgalanması kalitesiz bir PSU vb. sebep olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
veonss dedi: Durduk yere yanar mı ekran kartı? Genişletmek için tıkla... Yazım hatanızı raporluyorum. Durduk yere olduğunu zannetmiyorum. Ani voltaj dalgalanması kalitesiz bir PSU vb. sebep olabilir.