Merhaba oyun oynarken grafik bolluğunun yoğunlaştığı yerlerde mesela biri ateş ettiğinde ekranıma aniden biri çıktığında ya da uzakta bir yerde bir şey patladığında monitörüm kapanıyor ve "no-signal" hatası alıyorum fakat oyunlarda çözünürlüğü düşürdüğümde monitörün kapanma olasılığı azılıyor. Çoğu kişi ekran kartının ısındığından dolayı söylüyor ama sıcaklıkları incelediğimde ekran kartı maksimum 47 derece olmuş ve o kadar cabuk ısınamadığını düşünürsek böyle bir şey imkansız. Benim tek bir düşüncem var monitörüm eski, 2011 de üretilen bir monitör kullanıyorum ve kasama VGA veya Display Port'u desteklemiyor onun için VGA dönüştürücü kullanıyorum aynı şekilde monitör kapandığında elimle kontrol ettiğimde dönüştürücü sıcaktı bu sorunu nasıl çözebilirim 2.5 aydır bunula uğraşıyorum adam akıllı FPS oyunu oynayamıyorum
Sistemim:
AMD Ryzen 3 1200 AF
RX560 4 GB.
Neo Forza 2x8 16 GB 3200MHz RAM.
Colorful anakart.
400W güç kaynağı.
Sistemim:
AMD Ryzen 3 1200 AF
RX560 4 GB.
Colorful anakart.
400W güç kaynağı.
+ olarak güç kaynağı sisteme yeterlimi?Merhaba oyun oynarken grafik bolluğunun yoğunlaştığı yerlerde mesela biri ateş ettiğinde ekranıma aniden biri çıktığında ya da uzakta bir yerde bir şey patladığında monitörüm kapanıyor ve "no-signal" hatası alıyorum fakat oyunlarda çözünürlüğü düşürdüğümde monitörün kapanma olasılığı azılıyor. Çoğu kişi ekran kartının ısındığından dolayı söylüyor ama sıcaklıkları incelediğimde ekran kartı maksimum 47 derece olmuş ve o kadar cabuk ısınamadığını düşünürsek böyle bir şey imkansız. Benim tek bir düşüncem var monitörüm eski, 2011 de üretilen bir monitör kullanıyorum ve kasama VGA veya Display Port'u desteklemiyor onun için VGA dönüştürücü kullanıyorum aynı şekilde monitör kapandığında elimle kontrol ettiğimde dönüştürücü sıcaktı bu sorunu nasıl çözebilirim 2.5 aydır bunula uğraşıyorum adam akıllı FPS oyunu oynayamıyorum
Sistemim:
AMD Ryzen 3 1200 AF
RX560 4 GB.
Colorful anakart.
400W güç kaynağı.