Grafik kalitesi açısından Cyberpunk 2077 vs. RDR2

O zaman oyun bulanık diye eleştirmek ne kadar doğru olur?
1080P Orta ayarlarda denedim, 720P Düşük ayarlarda değil.
Ha optimizasyon kötü, o doğru da 1660 Super'le nasıl 1080p oynayamadın ben ona şaşıyorum. Benim emektar RX 570 render %100'de 1080p'de 40-45 FPS veriyor. Ayarlar lowda.
1080P idi zaten, tabi korsan oynayıp oyunun sürümünün V1.03 olması da etkilemiştir.

1080P Orta ayarlarda denedim, 720P Düşük ayarlarda değil.

1080P idi zaten, tabi korsan oynayıp oyunun sürümünün V1.03 olması da etkilemiştir.
Yok yok, altta çözünürlük ölçekleme ayarları yok mu? AMD'de vardı. Onu açınca oyun 60 FPS olsun diye sistem otomatik çözünürlüğü düşürüyordu. Onu kapatınca bayağı net olmuştu oyun. Yoksa bulanık, doğru.

Birisi şehir, birisi manzara. Manzara her zaman göze daha güzel gelse de ben grafik kalitesi olarak Cyberpunk 2077'yi daha iyi buldum. Sanıyorum genel grafik kalitesi olarak bayağı yakınlar çünkü iki oyunu da 50-60 FPS civarında oynamak için ayarları yüksek-orta karışık yapıyorum. Tabii konsol tarafından bakarsak CP77 grafikleri yerlerde sürünüyor, RDR2 grafikleri çok bozmadan verebilmiş. Tabii bunda konsol öncelikli bir oyun olmasının etkisi de var. CP77'nin Ray Tracing ultra hali ise çok iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ultra = Cyberpunk 2077 > Rdr 2. (Burada Rtx'in etkisi çok fazla tabii).

Low = Cyberpunk 2077 > Rdr 2. (Birbirine çok yakın ama Cp77 bir tık daha iyi duruyor bence.)

Eski nesil konsollar = Rdr 2 > Cyberpunk 2077.

Kendi bilgisayarıma uyguladığım özel grafik ayarları = Rdr 2 > Cyberpunk 2077. (Optimum fps alabildiğim ayarları uyguladım Ultra-Medium karışık.)

İki oyuna da yeterli zamanı ayırdığımı düşünüyorum. İkisini kıyaslamak doğru değil fakat grafik açısından ele alırsak Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda daha güzel gözüküyor.

RDR 2 kesinlikle öncelikle CP ile RDR'yi kıyaslaman hata kimleri gelecek teknoloji sever ayrıca bugları da kimileri ise at sürmeyi sever muazzam grafikleriyle o yalnızlık hissiyle kovboy olmanın hissi hiçbir yerde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…