Grafik kalitesi açısından Cyberpunk 2077 vs. RDR2

Cyberpunk 2077'ye grafik açısından puanım 10 üzerinden 6, Witcher 3'ün bile grafikleri daha iyi. Cyberpunk 2077'de oyun bulanık resmen. (Orta ayarlarda oynadım)
Render Scaling düşüktür yoksa oyun gayet net.

CP2077'yi RTX kapalı, High-Ultra karışık ayarlarla oynadım. Açıkçası bana göre RDR2'den biraz daha iyi grafikleri.

Grafik konusunda CP2077'yi daha iyi bulsam da gerçekçilik konusunda da RDR2 daha iyidir. (Grafik ile gerçekçiliği hala karıştıranlar varsa diye söyleyeyim dedim.)

RDR2 > all aksini iddia eden var mı? (!)
Bence dönemlerine göre değerlendirilmesi lazım, RDR2 dönemlerine göre şaheser, CP2077 de 2077'ye göre gayet iyi iki oyunda oynanır kesinlikle. Ama ben RDR2 de grafikleri daha çok sevdim, oyumu RDR2'ye atıyorum.
İki oyunu kıyaslamak ne kadar doğru tartışılır.
RDR 2 oynadıktan sonra başka oyun beğenmez oldum. Oyunlara bakış açım değişti (gerek grafik, gerek detaylar gerek senaryo...) O yüzden kişisel görüşüm RDR 2.
Bende de öyle oldu gerçekten.

Açsam kasardı yüksek ihtimalle, çünkü Ryzen 3 3100, GTX 1660 Super ve 16 GB RAM sistemde ortalama 45 FPS ile oynuyordum oyunu. GeForce Experience sistemime göre ayar yapmıştı, dediğim gibi orta ayarlarda durum böyle.
O zaman oyun bulanık diye eleştirmek ne kadar doğru olur? Ha optimizasyon kötü, o doğru da 1660 Super'le nasıl 1080p oynayamadın ben ona şaşıyorum. Benim emektar RX 570 render %100'de 1080p'de 40-45 FPS veriyor. Ayarlar lowda.

Cyberpunk 2077 oyununu bitirir bitirmez RDR2'ye başladım. Kıyaslamam gerekirse RDR2 grafikleri çok daha güzel insanı gayet tatmin ediyor.
(İki oyunuda yüksek ayarlarda oynadım.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı