burakcansrn
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba.
Grafik Tasarım işini uzun süredir yapıyorum fakat kullandığım donanım artık yeterli gelmemeye başladı. Yani profesyonel çalışmalar yapmaya başladık haliyle şuan ki kullandığım bilgisayarım pek yeterli verimliliği vermiyor.
Grafik tasarımda beni rahat bir kullanıma eriştirecek bir donanım toplamak istiyorum. Bütçem 3.000 ile 3.500 arasındadır. Zorlarsak 4.000 taşırabiliriz.
Ekran hariç ayırdığım bütçe bu şekildedir. Ekranımı araştırmalarım ve karşılaştırmalarım sonucu buldum. Bilgisayara 2 ekran takacağım. Ekran kartına buna istinaden seçersek çok sevinirim. Şimdiden yardımlarını esirgemeyecek olan technopat adminleri ve üyelerine teşekkür ederim.
Not: Alacağım ekran için tıklayın.
Grafik Tasarım işini uzun süredir yapıyorum fakat kullandığım donanım artık yeterli gelmemeye başladı. Yani profesyonel çalışmalar yapmaya başladık haliyle şuan ki kullandığım bilgisayarım pek yeterli verimliliği vermiyor.
Grafik tasarımda beni rahat bir kullanıma eriştirecek bir donanım toplamak istiyorum. Bütçem 3.000 ile 3.500 arasındadır. Zorlarsak 4.000 taşırabiliriz.
Not: Alacağım ekran için tıklayın.
Son düzenleyen: Moderatör: