Grafik tasarım için Instagram sayfam nasıl olmalı?

alikurnaaz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i3 9100F CPU // GTX 1650 GPU // 16GB RAM // Samsung Odyssey G7 Monitör
Meslek
Yüksek Gerilim Elektrik Teknisyeni
Merhaba. Ben logo, kartvizit ve sosyal medya tasarımları yapmayı ve bunun yanında ürün fotoğrafları çekimi yapmayı düşünüyorum. Fakat bir Instagram sayfası açtım, bunu nasıl yönetebilirim? Kitlelere nasıl ulaşabilirim? Taktiklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bunları yapabildiğinizi gösteren binevi freelance iş ilanı verirmişcisine güzel bir video hazırlayıp/hazırlatıp yayınlamak. Ardından bir miktar bütçe ile bunu reklam yapabilirsiniz ve dönüş yapanlar olur.

Merhaba. Ben logo, kartvizit ve sosyal medya tasarımları yapmayı ve bunun yanında ürün fotoğrafları çekimi yapmayı düşünüyorum. Fakat bir Instagram sayfası açtım, bunu nasıl yönetebilirim? Kitlelere nasıl ulaşabilirim? Taktiklerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ünlü kişiler aracılığıyla sayfanıza reklam yaptırırsanız büyük kitlelere kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Hocam eğer bütçeniz var ise ücretli reklam vermeniz iyi olacaktır öyle aşırı pahalı değil 100k takipçisi olan bir sayfa 300-400 TL'ye falan reklam alıyor bir de sayfanıza bir tema belirlemelisiniz yani YouTube thumbnailleri gibi yaptığınız işleri de öne çıkarılanlara koymak fayda sağlar bir de yine Instagram'dan bulacağınız sfs gruplarına girebilirsiniz. Takip ettiğiniz kişilerin fazla olması olumsuz ve güvensiz bir algı oluşturabilir o yüzden çok fazla kişisel profil takip etmemenizi öneririm takipçi satın almak yapabileceğiniz en büyük hatalardan biri olabilir muhtemelen çünkü bu tarz eylemler sayfa aktifliğini pek korumuyor sadece takipçiyi artırıyor bir de eş dost arkadaş falan bulup müşteri memnuniyeti gibi bir öne çıkarılanlar ekleyebilirsiniz profillerin sahte olmaması güven verir ama dikkat edin o eş dost arkadaşı siz takip etmeyin. 5-10 tane bile olması insanın içine su serper. Sanki sizden ürün almış gibi DM atmalarını sağlayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı