Grafik Tasarım için PC Tavsiyesi

AnılSessiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

Uzatmadan aklımdaki kombinasyonları sıralamak isterim..

Taşınabilir olarak ;

16 GB RAM, 3.2 i7 işlemcili bir laptop seçip ekranı iyilerinden 256 lık ssd gömme düşüncem var..

Macbook pro 500hdd alıp hdd çöp yapıp 512 ssd koymak düşüncem var bunu araştırmadım ama bakacağım.

Masaüstü olarak ;

imac 27 inç alıp 1tb fusion drive 24gb ssd li modelini alabilirim.. ( 7500 ) TL

27 inc benq monitör alıp entegre bir kasa yapabilirim 256 ssd ve 1tb hdd ile .. belki hdd koymam usb 3.0dan 3gb bir harici ile çalışabilirim..

Aklıma buralarda takılan soru işe şu oluyor.

Fazla küçük ekran sevmiyorum macbook 15 inç açık konuşayım yeterli gelmeyecek.. alacağım laptop 17 falan olacaktır tahminimce..
Masaüstü alırsamda 24 inç üzeri monitör düşünüyorum fakat os x kadar iyi çalılabilir miyim Windows 10 da ?
Bir de 27lik mac in yapabileceği işi 4-5 bin lira bazında bir windowsla çözebilirsem sıkıntı hiç yok :)
Thunderbolt hızı biraz hoşuma gidiyor.. ekstra g technology bir 3tb harddiskten çalışma mantığı mantıklı geliyor. 128 ssd li bir imac alıp :)

Anlayanlar varsa halimi çok teşekkür ediyorum şimdiden arkadaşlar. mailde atabilirsiniz :)
casofficial@hotmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı