- Makaleler
- 1
Daha fazla
Grafik tasarım. Kodlama gayet sıkıcı ve yeterince karmaşıkken şirketlere logo, kart, site tasarımı yapmanın zevki başka. Ayrıca evinizden direk iş alabilirsiniz sitelerden. Yani hem zorlanmiyim hem para kazaniyim diyorsanız öneririm. Sitelerden sipariş alıp hem yurt içi hem de yurt dışı satabilirsiniz. Benim mühendis arkadaşım üstüne para verip 10 bin tlye grafik tasarımı kursuna gitti.Merhabalar. İki bölümden birini seçmeyi düşünüyorum fakat MYO egitimi konusunda şüphelerim var. İki bölümde kendini geliştirmenle ilgili sormak istediğim bu bölümlerden hangisini hangi üniversitenin MYO'da okumalıyım?
Ben Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO'da okuyorum, bölüm hocalarımdan çok memnunum, dediğim gibi biraz şans.Hangi üniversitede okuyirsunuz acaba öğretmenlerinizin sizinle ilgi ve iletişimi profesyonel mi yoksa temel birşeyler öğretmekle mi yetiniyorlar?
Selamlar. İş bulabildiniz mi?Bilgisayar programcılığı okumaktayım, 1. senemi bitirdim. Eğer ilgi alakan varsa bölümü tavsiye ederim fakat tamamen şans karşınıza çıkacak hocalara göre değişebiliyor.
Selam. İş bulabildiniz mi?
Bir de matematik derslerinde limit türev integral falan gördünüz mü acaba?
Cevabınız için teşekkür ederim.İkisinin de cevabı hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.