Grafik Tasarım mı, Bilgisayar Programcılığı mı?

Merhabalar. İki bölümden birini seçmeyi düşünüyorum fakat MYO egitimi konusunda şüphelerim var. İki bölümde kendini geliştirmenle ilgili sormak istediğim bu bölümlerden hangisini hangi üniversitenin MYO'da okumalıyım?
Grafik tasarım. Kodlama gayet sıkıcı ve yeterince karmaşıkken şirketlere logo, kart, site tasarımı yapmanın zevki başka. Ayrıca evinizden direk iş alabilirsiniz sitelerden. Yani hem zorlanmiyim hem para kazaniyim diyorsanız öneririm. Sitelerden sipariş alıp hem yurt içi hem de yurt dışı satabilirsiniz. Benim mühendis arkadaşım üstüne para verip 10 bin tlye grafik tasarımı kursuna gitti.

Grafik tasarimin is olanaklari daha cok ve kolay olabilir fakat ben memur yasamindan ziyade surekli gelisecegim bir alan istiyorum yani bir ajansa girip 8-5 cekici gelmiyor acikcasi :D programcilik ogrenip en basitinden oyun piyasasina girismek beni cezbediyor.

Hangi alan ilginizi çekiyorsa ona yönelin derim. Bana sorarsanız bende bilgisayar programcılığı okuyorum ve yazılımı seviyorum. Ayrıca programcılık 1. Sınıfında Corel flash player yerine göre AutoCAD gibi tasarım programlarını kullanmayı da öğretiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı