Grafik tasarım ve uygulama geliştirme için PC önerisi

Intel mi istiyorsunuz? Şunu belirtmek isterim ki AMD sizin işinize hız katacaktır.

@denizsevim sanal görüştüğüm arkadaşta aynı işi yapıyor, diyor ki Android uygulama falan yapacaksan Intel işlemci al, AMD alma. Ben aldım şimdi satıp Intel çevireceğim dedi.

Bütçem 6500 TL ama biraz iyisi daha olacaksa 7 bine kadar çıkarım.

DVD right olması lazım. Size listeyi paylaşayım liste altına ek olarak parça ilave edecekseniz onu da yazarsanız iyi olur ama liste karşısında olmasa daha iyi olur. Hangi parça hangisi bileyim çünkü mesajını yazıcıdan çıkarıp bilgisayar piyasasına gezeceğim :)

Anakart
İşlemci
Ekran Kartı
RAM
HDD
SSD
DVD - CD - RIGHT ( kesinlikle olması lazım )
Kasa

Ekstra varsa parça olarak listedeki gibi ilave edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
DVD girişi yok kasada o yüzden night shark almalı.
Vaow pardon :) Onu eklemeyi unutmuşum. Benim şiddetli tavsiyem şöyle; Eski nesil gibi görünen DVD ROM RW'li kasalar yerine bence normal dvdsiz şekilde toplanıp, benim yaptığım gibi 100-150TL'lik bir USB DVD RW alınabilir. Benim tavsiyem bu yönde.

Teşekküler tam anlamadığım için soruyorum.
PSU ve işlemci soğutucusunu almasak olmaz mı? Kasa içinde olmuyor sabit bunlar.
Bir de DVD right lazım bana öyle bir kasa.

DVD girişi yok kasada o yüzden night shark almalı.

Üstad siz tam tamamladınız sizin öneriniz yarım kaldı net bir öneri beklemedeyim sizden özellikle :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı