Mehmet741 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, aranızda mesleki grafik tasarım olarak yedek subaylık yapan oldu mu? Varsa neler yapıyordunuz, söyler misiniz?
Arkadaşlar merhaba, aranızda mesleki grafik tasarım olarak yedek subaylık yapan oldu mu? Varsa neler yapıyordunuz, söyler misiniz?
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #2 Yapan varsa yardımcı olur ama başlık çok uygun olmamış. Ben olsam başlığı "Yedek subaylığını grafik tasarımcı olarak yapan var mı?" şeklinde yazardım.
Yapan varsa yardımcı olur ama başlık çok uygun olmamış. Ben olsam başlığı "Yedek subaylığını grafik tasarımcı olarak yapan var mı?" şeklinde yazardım.
Mehmet741 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #3 yyildirayy dedi: Yapan varsa yardımcı olur ama başlık çok uygun olmamış. Ben olsam başlığı "Yedek subaylığını grafik tasarımcı olarak yapan var mı?" şeklinde yazardım. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın aceleye geldi ustam dediğiniz gibi bı konu oluşturdum teşekkür ederim
yyildirayy dedi: Yapan varsa yardımcı olur ama başlık çok uygun olmamış. Ben olsam başlığı "Yedek subaylığını grafik tasarımcı olarak yapan var mı?" şeklinde yazardım. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın aceleye geldi ustam dediğiniz gibi bı konu oluşturdum teşekkür ederim