Eymenozturk75 Femtopat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #1 Selamünaleyküm. GTA V için playlist ekibi arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar Discord isimlerini atarsa çok sevinirim.
Selamünaleyküm. GTA V için playlist ekibi arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar Discord isimlerini atarsa çok sevinirim.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 13 Eylül 2023 #2 Playlist için ekibi olan benide alabilir. Takipteyim konuyu.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Konudan bağımsız arkadaşlarda GTA Online varsa çok sarar hocam bizde 7-8 kişi topanıp playlist oynamayı düşünüyoruz.
Konudan bağımsız arkadaşlarda GTA Online varsa çok sarar hocam bizde 7-8 kişi topanıp playlist oynamayı düşünüyoruz.
kotyre Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 Playlist bende gelebilirim ekibi olan varsa.
Eymenozturk75 Femtopat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #5 Hepberaber bir ekibimiz olmasa da kurabiliriz sonra da yavaş yavaş geliştiririz ne diyorsunuz.
kotyre Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #6 Eymenozturk75 dedi: Hepberaber bir ekibimiz olmasa da kurabiliriz sonra da yavaş yavaş geliştiririz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bana uyar hocam yaş problem değilse gelirim bende yaşım 14 sesim kalın yani toksik değilim güzel olur hepberaber playlist.
Eymenozturk75 dedi: Hepberaber bir ekibimiz olmasa da kurabiliriz sonra da yavaş yavaş geliştiririz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Bana uyar hocam yaş problem değilse gelirim bende yaşım 14 sesim kalın yani toksik değilim güzel olur hepberaber playlist.
Eymenozturk75 Femtopat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #7 kotyre dedi: Bana uyar hocam yaş problem değilse gelirim bende yaşım 14 sesim kalın yani toksik değilim güzel olur hepberaber playlist. Genişletmek için tıkla... Yaş problem değil hocam haliyle zaten F2F'de falan birbirimizi toksiklicez normal ama normal seste veya başka oyunda yaparsalar olmaz.
kotyre dedi: Bana uyar hocam yaş problem değilse gelirim bende yaşım 14 sesim kalın yani toksik değilim güzel olur hepberaber playlist. Genişletmek için tıkla... Yaş problem değil hocam haliyle zaten F2F'de falan birbirimizi toksiklicez normal ama normal seste veya başka oyunda yaparsalar olmaz.
kotyre Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2023 #8 Eymenozturk75 dedi: Yaş problem değil hocam haliyle zaten F2F'de falan birbirimizi toksiklicez normal ama normal seste veya başka oyunda yaparsalar olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam ben DC mi bırakıyorum akira.
Eymenozturk75 dedi: Yaş problem değil hocam haliyle zaten F2F'de falan birbirimizi toksiklicez normal ama normal seste veya başka oyunda yaparsalar olmaz. Genişletmek için tıkla... O zaman hocam ben DC mi bırakıyorum akira.
Honda Civic FB7 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 520 Çözümler 2 Yer Marmaris 14 Eylül 2023 #9 Eymenozturk75 dedi: Hepberaber bir ekibimiz olmasa da kurabiliriz sonra da yavaş yavaş geliştiririz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Discordc adım moglofficial ekip kurarsanız benide ekleyebilirsiniz hocam.
Eymenozturk75 dedi: Hepberaber bir ekibimiz olmasa da kurabiliriz sonra da yavaş yavaş geliştiririz ne diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Discordc adım moglofficial ekip kurarsanız benide ekleyebilirsiniz hocam.
X xalerath Femtopat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #10 hala oynuyonuz mu gençler