Grand Theft Auto 6 çıkış tarihi sızıntısı doğru olabilir mi?

150 dolar kesinlikle olmaz, taş çatlasın 100 dolar ki bence o bile olmaz. 80-90 olur. Ayrıca ben bunun fiyasko olduğunu düşünüyorum ve GTA 6'nın 2025 başı-ortasından önce geleceğini de pek sanmıyorum. RDR3 de doğrulandı, işleri çorba etti Rockstar.

Tahminim başından beri 2024 sonu diye tarih verip 2025 başına ya da sonuna erteleyecekleriydi. Artık her büyük oyun erteleniyor zaten. 2024 sonunda çıkacağını düşünmüyorum şahsen. Fiyat olarak 150 dolar falan olma ihtimali yok Standart versiyonunun. Standart maksimum 80 dolar olur bir tık yukarısı bile olamaz. 80 dolara bile tonla isyan olur yurtdışında. Büyük ihtimalle 70 dolara gelecektir.

Twitter'da bir kaynaga gore Take-Two yapimcisinin ses kayitlari cikmis. Ve soylenene gore 23 Ekim'de duyrulup 24 Ekim 2024'te cikacagi soyleniyor. O kaynakta baska bir kaynaktan almis bu haberi. Ne dusunuyorsunuz? Ben açıkçası aşırı hype'landim ve konsollarla birlikte ya da kisa bir sure sonra PC'ye cikmasini umuyorum.

PC'ye 2025-2026 gibi çıkartır Rockstar.

100 Dolar olamaz. Yurtdışında oyun çok fena linç yer. Oralarda insanlar bir şeye 50 cent zam gelince ayaklanmaya başlıyor. En fazla 80 olur ki bence o bile çok zor. 70 Dolar olarak standart AAA oyunu fiyatıyla çıkacaktır. Tabii o zamana kadar dolar da fazlasıyla artacağı için bize 3k civarına gelebilir. Hatta belki daha fazla. Sonuçta yeni CoD oyunları 2k olmaya başladı bile. 😕

100 Dolar olamaz. Yurtdışında oyun çok fena linç yer. Oralarda insanlar bir şeye 50 cent zam gelince ayaklanmaya başlıyor. En fazla 80 olur ki bence o bile çok zor. 70 Dolar olarak standart AAA oyunu fiyatıyla çıkacaktır. Tabii o zamana kadar dolar da fazlasıyla artacağı için bize 3k civarına gelebilir. Hatta belki daha fazla. Sonuçta yeni CoD oyunları 2k olmaya başladı bile. 😕
Ben 3.5k düşünüyorum COD bile 3k'dan cikti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı