Grand Theft Auto IV exited unexpectedly hatası

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi günler arkadaşlar, dün oldu hata aslında kaç zamandan beri vardı hata şöyle bir şey yani; error Grand Theft Auto IV exited unexpectedly hatası açıkçası, bundan sonra oyuna girmiyor .masaüstünden yani ben size fotoğrafını da atayım. yardım edebilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2025-08-19 114653.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar, dün oldu hata aslında kaç zamandan beri vardı hata şöyle bir şey yani; error Grand Theft Auto IV exited unexpectedly hatası açıkçası, bundan sonra oyuna girmiyor .masaüstünden yani ben size fotoğrafını da atayım. yardım edebilir misiniz?

Eki Görüntüle 2558517
Merhabalar, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?

Şeye şöyle yani hocam oyunu çoğu olarak denedim yani ilk defaki zamanda Steam'den indirip yükledim sonrasında normal açıldı, bu olay sonralarda ortaya çıkmaya başladı galiba araştırdınız mı Rockstar Games yüzünden olmaya başlamış iyicene anladığıma göre normalde en son 1.2.0.43 sürümündeydi yanlış hatırlamıyorsam, sonradanda Rockstar Games sağ olsun yine yapmış maalesef galiba yine yanlış hatırlamıyorsam 1.2.0.69 oldu galiba şimdi öyle zaten bunun Technopat'tada bazı şeyleri var anlatmışlar yani, galiba Rockstar Games'e kızıyorlar yanlış anlamadıysam işte yani yönetici olarak da denedim denedimde aslında pişman oldum kırmızı çarpı çıktı bu sefer pencere yani, pencerede hata kodu vardı galiba kırmızı pencere yani oyunuda bütünlüğünü doğruladım olmadı maalesef, sildim tekrar indirdim yükledim yine aynı error hatası maalesef yani bu Rockstar Games'inde yaptığı iş oyun optimizasyon özürlü oyunun teki zaten ha bu arada dinput8.dll koydum tabii milletin ekran kartını o kadarlık görüyor maalesef.

Merhaba, oyunu yönetici olarak çalıştırmayı denediniz mi?

Tekrardan merhaba hocam siz veyahut da farklı kişiler cevap verebilir mi, yani Rockstar Games oyun yazılımının içine etmiş oda tabii son güncelleme yüzünden Technopat'takilerin kızdığı gibi yani istersen bırak trainer bile kullanamıyorsun faydalanamıyorsun yani o derece bozulmuş GTA IV oyunu, sizin dediğiniz gibi yönetici olarak da olmuyor galiba tahmin ediyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı