Steam Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition 24 Dolar

Başka bir tarihte daha büyük bir indirime girme ihtimali sizce yüksek midir?
Pek yüksek gibi durmuyor. Zaten oyunlar temelde eski oyunlar. Sadece yenilenmiş versiyonu bunlar. O yüzden az satılır diye bu fiyatta tutarlar bence.

2026'da yüzde 70 indirim alabilir.
Pek acelem yok, zamanında ilk yapımlardan sadece San Andreas'i alabilmiştim, sonrasında ilk yapımlar Steam'den kalkmıştı. Vice City ve GTA III'ü artık remastered sürümler ile ilk kez bitirmeyi düşünüyorum.

24 dolar mı? Bu oyuna 24 dolar verilir mi arkadaşlar siz iyi misiniz? Beş kuruş etmez Remastered demeye bile bin şahit isteyen rezil oyunlar bunlar, gidin orijinallerini oynayın paranızı kaptırmayın şunlara. Aynı zamanda konusu var orada da tartıştık;

İçindeki 1-2 oyun sanırsam satıştan kaldırılmış. Sadece o açıdan alınabilir belki.

Yaklaşık 1 senedir bu oranda indirime giriyor. Yeni yıl ile birlikte umarım 15$ civarına düşer.
Düşerse kapmaya çalışacağım. Bir süre ilk yapımlar için Steam key kovaladım ama sürekli absürt fiyatlara yükseldiler.

Bende alınabileceğini düşünüyorum ancak Epic Games'ten alınması daha doğru olur. Bu fiyat bu oyun için biraz pahalı, Epic Games aynı üçlemeyi 600'e veriyordu en son. Şahsen Epic Games'ten alırdım.
Doğrudur ama oradan da bir an önce alınması gerekebilir. GTA serisi Epic'te çok durmuyor en son GTA 5 falan ücretsiz verilmişti sonra da satıştan kaldırılmıştı vs... Yani yanlış hatırlamıyorsam. Öyle olmasa bile Epic Games yavaşta olsa bazı oyunlara zam yapıyor. Zira istek listemdeki azımsanmayacak kadar oyunda zam mevcut hatta çok ucuz olanlar satıştan kaldırılmış.

İçindeki 1-2 oyun sanırsam satıştan kaldırılmış. Sadece o açıdan alınabilir belki.

Nostalji yaşayacağım diye alan adamın almaması lazım bunu kesinlikle. 24 dolar bu oyunlar için abartılı pahalı bunda netim. Remastered bile sayılmazlar birebir aynı oyunlar, üstelik problemleri bugları bile düzeltilmeden olduğu gibi koyulmuş. San Andreas'ın meşhur bugları hala var. Oyunların korsan versiyonları daha düzgün çalışıyor orijinalden. Normalde korsanı asla övmem ve teşvik etmem ama bu oyunlar kesinlikle o parayı hak etmiyorlar. Hiçbir oyun için bu kadar ısrarcı değilim bu konuda.

Nostalji yaşayacağım diye alan adamın almaması lazım bunu kesinlikle. 24 dolar bu oyunlar için abartılı pahalı bunda netim. Remastered bile sayılmazlar birebir aynı oyunlar, üstelik problemleri bugları bile düzeltilmeden olduğu gibi koyulmuş. San Andreas'ın meşhur bugları hala var. Oyunların korsan versiyonları daha düzgün çalışıyor orijinalden. Normalde korsanı asla övmem ve teşvik etmem ama bu oyunlar kesinlikle o parayı hak etmiyorlar. Hiçbir oyun için bu kadar ısrarcı değilim bu konuda.
Kenarda birikmiş parası olan için alınabilir sadece :D Yoksa doğrudur böyle de söylemler vardı onu belirtmeyi unutmuşum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı