Steam Grand Theft Auto: The Trilogy The Definitive Edition 24 Dolar

Doğrudur ama oradan da bir an önce alınması gerekebilir. GTA serisi Epic'te çok durmuyor en son GTA 5 falan ücretsiz verilmişti sonra da satıştan kaldırılmıştı vs... Yani yanlış hatırlamıyorsam. Öyle olmasa bile Epic Games yavaşta olsa bazı oyunlara zam yapıyor. Zira istek listemdeki azımsanmayacak kadar oyunda zam mevcut hatta çok ucuz olanlar satıştan kaldırılmış.
Epic Games'in bu üçlemeyi mağazalarından kaldıracaklarını sanmam, hali hazırda Epic Games'in indirimleri birçok zaman Steam'in indirimlerinden daha sağlam olduğu konusu bir gerçek. O yüzden bu üçlemeyi muhakkak oradan alanlar vardır, satış yaptıkları içinde kaldırmazlar diye düşünüyorum.

Epic Games'in bu üçlemeyi mağazalarından kaldıracaklarını sanmam, hali hazırda Epic Games'in indirimleri birçok zaman Steam'in indirimlerinden daha sağlam olduğu konusu bir gerçek. O yüzden bu üçlemeyi muhakkak oradan alanlar vardır, satış yaptıkları içinde kaldırmazlar diye düşünüyorum.
Satıştan kaldırılması için az satması mı gerek illa orası tartışılır lakin Steam'de çok daha pahalı olan oyunların aynısı Epic Games'te çok ucuzken bir kaç tanesinin kaldırıldığını görmüştüm. Örnek olarak: Screenshot_25.png Screenshot_26.png

Düzenleme: Satisfactory şuan var lakin erken erişimden kalkınca Epic Games'te eskisinden daha pahalıya satılıyor. Gerçi bahsettiğimiz Bundle erken erişimde de değil lakin yine başka oyunlarda da yükseliş görmüştüm. Başka kaldırılan oyunlar da vardı ama onları da istek listemden kaldırmışım daha önceden kalktığı için.

Satıştan kaldırılması için az satması mı gerek illa orası tartışılır lakin Steam'de çok daha pahalı olan oyunların aynısı Epic Games'te çok ucuzken bir kaç tanesinin kaldırıldığını görmüştüm. Örnek olarak: Eki Görüntüle 2602995Eki Görüntüle 2602996

Düzenleme: Satisfactory şuan var lakin erken erişimden kalkınca Epic Games'te eskisinden daha pahalıya satılıyor. Gerçi bahsettiğimiz Bundle erken erişimde de değil lakin yine başka oyunlarda da yükseliş görmüştüm. Başka kaldırılan oyunlar da vardı ama onları da istek listemden kaldırmışım daha önceden kalktığı için.
Satışlarının az olması sadece bir unsur, daha saymadığımız birçok unsurda var. Ben sadece birinden bahsettim ve sizin bahsettiğiniz durumdan bende haberdarım ancak GTA gibi bir başlığın Epic Games'e bir sorun çıkaracağını düşünmediğim için satışları ele alarak bir yorum yaptım. Çünkü Rockstar sonuçta Steam'den olduğu gibi Epic Games üzerindende satış gerçekleştiriyor.

Eski sürümlerin tekrar satışa gelme olasılığı var mı?
Düşük bir ihtimal geri gelirse bile uygun bir fiyatta olmaz muhtemelen. 20 TL civarına satılırken keşke sadece San Andreas'i değil, Vice City ve GTA III'ü de alsaydım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı