Graphite 600T Mod

Haluk Sekendiz

Kilopat
Katılım
15 Haziran 2013
Mesajlar
1.196
Makaleler
1
Yer
Konya
Daha fazla  
Meslek
Editör
Baktım ki Obsidian 900D incelemeye bir türlü "gelemedi", en azından elimdeki 600T ile benzerini yapabilirim diye düşündüm. Bakarsınız daha da güzel olabilir. Bugün başladım, ne zaman biteceği hakkında en ufak bir fikrim yok, işten güçten zaman kaldıkça uğraşmayı düşünüyorum. Hatta şu an kullanılacak sistem bile belli değil.

shy28.png

Kasa, Corsair Graphite serisinden 600T:

shy35.png


Gereksiz parçaların ayrılmış hali:

shxth.jpg


İşime yarayacak bölüm:

shxur.jpg


5.25"lik yuvalar tamamen gereksiz olduğu için, küçük bir matkap operasyonu ile...

shxwh.jpg


...yuvayı gövdeden ayırdım.

shxxc.jpg
 
Ön kısmı pleksi ile kapla ve alttaki gibi üstede ön fan koy. Ya pleksinin üzerine delikler açacaksın yada fanın pervane çapı kadar kesip çift delik açıcaksın. DVD harici olacak SSD ve HDD dikine diğer kapak kısmından uygun şekilde montajlanacak. Öndeki fanlar iyi birşey olmalı ve düşük hızda dönmeli uzaktan görünümü hoş olur.
Resimlere bakarken aklıma geldi ne derece uyar bilemem örneğinide görmedim yani klasik yandan pencere gibi bunda önden olacak.
 
Ürün resimleri çektiğim, yaklaşık 5 mt. uzunluğunda, duvara monte edilmiş arka fon. Gerçi bu epey kirlendi ama yapılacak iş de zaten kirli olacak.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı