Gravel bisiklet seçimi nasıl olmalı?

• Konuyu başlatan ocopas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 230
Evet bir süre bisikletçide satış ve tamir yapmıştım biraz zaman geçti ama piyasayı hala takip ediyorum. Zama gelirsek kesin değil ama yılbaşından sonra 2. bir zam gelmesini bekliyorum ve bu sefer de fiyatlar çok saçma ve dengesiz bir şekilde artabilir. İmkanınıza varsa en geç ocağın ortalarına kadar almaya çalışın.

Ayrıca şunu da ekleyeyim eğer yakınınızda iyi bir bisikletçi varsa ve bisikletle uğraşmayı da severim derseniz mtb kadrosuna mtb/gravel arası bir bisiklet toplayabilirsiniz benim lisedeyken böyle bir projem vardı fakat bütçem çok kısıtlı olduğu için yapamamıştım isterseniz anlatabilirim.
Toplama bisiklet yaparsam can sağlığım tehlikeye girebilir diye düşünüyorum. Küçük bir hata, büyük sonuçlar doğurabilir. İmkanım varken hazır alma taraftarıyım. Piyasada parasını hak eden uygun fiyatlı gravel bisikletler yok mu? geneli en düşük 40,000-50,000 civarından başlıyor.

Toplama bisiklet yaparsam can sağlığım tehlikeye girebilir diye düşünüyorum. Küçük bir hata, büyük sonuçlar doğurabilir. İmkanım varken hazır alma taraftarıyım. Piyasada parasını hak eden uygun fiyatlı gravel bisikletler yok mu? Geneli en düşük 40, 000-50, 000 civarından başlıyor.

Ben aslında mtb kadrosuna gravel bisikleti yapmayı düşünmüştüm öne ise 100mm travelli hafif bir maşa (Judy Air) aktarıcı hem arazi hem de yola uygun 3x10 sistemli deore VE2 set jant çemberi birinde 700x40 lastik diğerinde ise 29X2.30'luk lastik örneğin arazide süreceğiniz zaman 2.30'luk lastiğe sahip olan jantı takarsınız yolda süreceğiniz zamansa 700x40 olan lastiği gidon ve gidon boğazı ise yol tipi yaparsak çok zevkli bir bisiklet olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı