Türkiye'de satış yapmadığı dönem TL destekleyen ve RDR2'yi 98TL'ye satan site Türkiye'de satış yapmaya başlamış fakat TL desteğini kesmiş ve artık RDR2 dahil çoğu oyun mağazadan kalkmış. Mağazada olan oyunlar ise Steam'le aynı fiyata(50-60$ vb.) Satılıyor.
Green Man Gaming topluluÄuna katılın ve hemen oyun hakkında sohbet etmeye baÅlayın. Tüm Steam oyun istatistiklerinizi, haberleri, blog içeriÄini ve daha fazlasını alın!
Millet de aldığı oyunları oynasın artık. Çok ciddiyim sabah akşam şikayet edenlerin %80'i oyun satın alma bağımlıları, kütüphanelerindeki oyunların yarısından fazlasını bırak oynamayı indirmemişler bile. Yıllardır yatıyorlar öyle.
Millet de aldığı oyunları oynasın artık. Çok ciddiyim sabah akşam şikayet edenlerin %80'i oyun satın alma bağımlıları, kütüphanelerindeki oyunların yarısından fazlasını bırak oynamayı indirmemişler bile. Yıllardır yatıyorlar öyle.
@kino'ya katılıyorum. Önce elinizdeki oyunları tüketin arkadaşlar, sonrası için illaki hikâyeli oyunları oynarsınız. Satın almak zorunda değilsiniz diyeyim, siz anlayın
Saçma 2 bin tane oyun alıp oynamak yerine kaliteli 700 tane oyunum olmasından mutluyum. Yarısını oynamadım evet ama ileride oynarım diye aldım. Çoğunu oynayamasam bile içim rahat. Şimdi oynamak istesem gidip 1000 lira vermeme gerek kalmadı.