Grundig Bios Güncelleme

lqx103

Hectopat
Grundig 11g-gnb 1568 kullanıyorum ve bios güncellemem var fakat nerden nasıl yapıcağımı bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgilendirebilirmisiniz.

Grundig en kalitelisi idi benim gençlik zamanlarımda. Özellikle siyah beyaz tüplü televizyonları :) Grundig halen orada kaldı. O kalite günümüze kalite olarak gelmedi. BIOS güncelleme nedir onu bile bilmezler.

İletişim - GRUNDIG Türkiye e geçip yeni BIOS sürümü var mı sorun. Eğer varsa şayet o zaman yardımcı oluruz :)

Anakartım.

tr20g.png

Bios dosyanız Sürüm 209
Forumda usb bootable yapmayı öğrenin sonra verdiğim rar içinde bulunan dosyaları usb belleğin içine atıp Biostan Usb Boot edin.
98 ekranı karşınıza geldiğinde oraya "BIOS" yazıp enter'a basın işlem tamamlanana kadar bekleyip Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Bilgisayar açılmadan direk biosa girin ve optimal/optimize default yapıp, save and change/save&exit yapın.
Biosunuz güncellenmiş olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biosu açamıyorum f1 yada f2 tusu ile açılıyordu fakat bazen hiç açılmıyor dele tıklıyorum esc bütün tuşlara tıklamama rağmen açılmıyor bazen açılıyor =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Biosu açamıyorum f1 yada f2 tusu ile açılıyordu fakat bazen hiç açılmıyor dele tıklıyorum esc bütün tuşlara tıklamama rağmen açılmıyor bazen açılıyor =)
Açıldığında direk işiniz güncelleme olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı