Daha fazla
- Meslek
- Active Directory - Security Uzmanı
- Profil Kapağı
- 1522600635
Zaten Grup Yorum'u var eden 2 sanatçı Efkan ve İlkay'dı. Benim zamanlarıma denk gelmiyor daha çocuktum, sizlerin çok daha hissederek yaşadığınız zamanlar olması gerekiyor. Daha iyi bilirsiniz.14'lü yaslarimdan beri dinliyor ve cok seviyorum Yorum'un yorumunu. Efkan Sesen ve Ilkay Akkaya gibi cevherler gittikten sonra biraz sarsildi ama Yorum candir.
İlkay Akkaya'nın gençlik zamanlarındaki sesi, insanın tüylerini ürpertiyor harbiden
Her zaman ve her şeyde olduğu gibi; Milliyetçiliğin tekil olan, bencil olan tüm versiyonlarında olduğu gibi yarardan çok zarar getirdi. Oysa Milliyetçilik ülke toprakları üzerinde yaşayan her canlıyı çemberin içerisine almalı, her canlıyı kucaklamalıydı.
Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en iyi grup diyebilirim Yorum için. Halkların gönlünde taht kuramaz her grup. Veya her grubun g*tü yemez halkın sesi olmaya. Her grup halkın bu denli içinden fışkırmaz. Cidden çok istersen Grup Yorum'un dağılmadığı zamanlarda yaşamayı. Halk olmak, halkçı olmak çok başka bir duygu.
Anlatmak istediğimi kısa bir cümleyle özetlemiş arkadaş. Gerçek Devrimci ideolojisinden nasibini almış bir insan aşağıdaki insan. Devrim adı altında terör estiren kalpazanlar yüzünden kendi adı da teröriste çıkmış bir insanın soyundan geliyor belli ki aşağıdaki insan. Aşağıdaki insan, insan gibi insan.