1400 yıl öncesinin bağnaz düşünceleri ? Burada açıkça ne söylendiği belli. Forumda resmen İslam düşmanlığı yapılıyor. Ne var yani ? Müslüman olunca ban mı yiyoruz ? Az önce açtığım konuda direk kapatıldı. Bunu da yayınlayacaklarını sanmıyorum ama, bu forum benim için bitmiştir.
İslam düşmanlığı yapılmıyor... Sadece ''kadınlar, kadın olduğu için utanmalı'' diyen cahil, hayatında tek bir kitap dahi okumamış insanlar banlanıyor... Onun dışında müslüman olduğunuz için herhangi bir yaptırım uygulanmaz
Burası bir teknoloji platformu. İsteğimiz de teknoloji konuşulması. Ama sen bunu yapmak yerine sürekli kendi dininin propagandasını yapıyorsun, sanki dünyadaki tek din senin dinin gibi.
Amacın teknoloji ise zaten burayı kullanmaya devam edersin. Ha ben burada yobazlık yapacaktım, yapamıyorum diye gidiyorsan buyur git, kimseyi tutmuyoruz.
Nereyse 2 yıldır buradasın, altı üstü 100 mesajın var ve rahatsız olduğun konu din propagandası yapamamak mı?
Sonrasında da hemen mağdur edebiyatı. Gidin hocam. Burası teknoloji konuşacak insanlara kalsın. Gidin din forumlarında takılın
Bilgilendirme: Kendisine uyarı verilmedi. Gidip kalmakta özgürdür. Öte yandan kalmak isteyen buranın kurallarına uymak zorundadır.