Gruptaki liderliğimizi koruduk!

toprox

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Denizli
Daha fazla  
A Milli Futbol Takımımız, Stade de France'da Fransa ile 1-1 berabere kaldı, ve ikili averajla liderliğini korudu. Gruptan çıkmayı garantilemek için önümüzdeki İzlanda maçını kazanmamız yetiyor.
Ben de, hele 85. dakikadan sonrası tam bir kalp ağrısıydı; ama mutlu son beraberliği koruduk hatta ataklarda daha düzgün oyun kursak, üç puan bile gelebilirdi.
Bu konuda sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum açıkcası.

Dünya'ya mesajı verdik teşekkürler milli takım !
72239254_3134642399911039_2135379206094192640_o.jpg

Maçın heyecanını halen üzerimden atamadım. Bazı şeyleri daha doğru yapabilirdik fakat Fransa karşısında oyunumuz harikaydı. Takımımızın gidişatından çok memnunum, milli takım ruhu var ve çok iyi savaşıyorlar.
Aynısı bende de var, hâlen daha ellerim titriyor, kalp atışlarım yüksek. Merih ve Çağlar çok iyi kurtarışlar yaptılar. Herkes çok iyi savaştı. Hak ettiler kesinlikle.
Kesinlikle formundaydı bugün. İzlanda maçında da aynı performansı bekliyoruz umarım.

Ben kendimi fazla kaptırmışım, gol olunca zıplayıp ardından bağırınca komşular uyandı herhalde :/.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı