GS66 vs GE66 vs Scar 17

Bütçe
Kesin bir bütçem yok, ürüne göre karar vereceğim.
Taşınabilirlik açısından eksi maalesef, Scar 17 ağır gibi de duruyor. Türkiye`ye gelirse Flow 13 (Umarım onda kamera vardır) gelmezse GE66 veya Zephyrus G15 alacağım gibi, iyice beynim yandı.
GE66 en mantıklısı. Fiziksel olarak bulabildiniz mi? @Ek01000 hocam GE serisinin de incelemesi var mı?

@fryzen Flow X13'te kamera var hocam ama fiyatı 30 binin üstüne olacağını tahmin ediyorum.
Hocam kısaca Scar serisi ile Zephyrus arasında ki fark tasarım ve incelik mi?

@Turkish Kebab bulamadım hocam. Bulsam da farklı işlemciler veya farklı GPU'lar ile test edilmiş.
Hocam @Turkish Kebab :) Olsun sıcaklık değerleri bakımından bir fikrimiz olur. Siz atın.

@Ek01000 Bildiğim kadarıyla Strix ve Scar arasında kasa, (FHD modellerin bazılarında) ekran, genişletme yuvası, klavye, hoparlör, soğutma farkı var. Scar daha iyi bir seri ancak Strix de temel kalite deneyimini sunmakta. Şunu da belirteyim: Strix modellerinin kendi aralarında da farklılıklar var.

(Klavye farkı: Strix`te bazılarında 4 bölge bazılarında tuş başı aydınlatmalı membran, Scar`da tuş başı aydınlatmalı optik mekanik klavye mevcut.)
(Hoparlör farkı: Strix`te çift hoparlör, Scar`da çift hoparlöre ek olarak yine çift Tweeter var.)

Ben de yeni bir laptop almayı planlıyorum, bu modellere ek olarak bir de Zephyrus Duo düşünmekteyim.

Hocam Scar serisi ile düz G17'ler arasında ki fark ne? Örneğin bu ikili arasında 100£ var ama hiçbir donanım farkı yok?

Aslında biri bana zephyrus, Scar ve düz STRIX olan modeller arasında ki farkı açıklarsa çok mutlu olurum.

MSI gl ve ge farkı gibi düşünebilirsiniz hocam.

Şu ASUS laptoplarda Webcam yok ya...

Maalesef.

Hocam @Turkish Kebab :) Olsun sıcaklık değerleri bakımından bir fikrimiz olur. Siz atın.
Yanlış kişiye gitti etiket :D.

Hocam MSI GE66 bu şekilde;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O zaman en mantıklısı almışken SCAR almak gibi. Sıcaklıklar anlamında içimizi rahatlatacak tek bir video bile olmaması biraz can sıkıcı. Yavaş yavaş gelecek ama karar vermek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Özellikle ekranın 1080p olması ve ekran kartı sıcaklıklarının 85 dereceyi görmesi, endişelere yol açabiliyor.

Yanlış kişiye gitti etiket :D.

Hocam MSI GE66 bu şekilde;

O zaman en mantıklısı almışken SCAR almak gibi. Sıcaklıklar anlamında içimizi rahatlatacak tek bir video bile olmaması biraz can sıkıcı. Yavaş yavaş gelecek ama karar vermek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Özellikle ekranın 1080p olması ve ekran kartı sıcaklıklarının 85 dereceyi görmesi, endişelere yol açabiliyor.

Sıcaklıklar gayet düşük GE66 alınabilir duruyor. Şu Monster incelemeleri de çıksa da izlesek. Eğer onlar da soğuk çalışıyorsa Monster tercih edilebilir. @mirsady hocam almış ve memnun.

Sıcaklıklar gayet düşük GE66 alınabilir duruyor. Şu Monster incelemeleri de çıksa da izlesek. Eğer onlar da soğuk çalışıyorsa Monster tercih edilebilir. @mirsady hocam almış ve memnun.
Yakında çıkacaktır inceleme. 11. nesil işlemcileri bekleyecekler ama. Ben o kadar beklemek ve daha fazla para vermek istemediğim için aldım geçtim. Neredeyse birebir aynısı zaten. Ama bir GE66 değil tabi tasarımına aşık olduğum bir laptop ya GE66. 3070'li versiyonu 20.000 TL olmasaydı tercih ederdim kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı