Turkish Kebab
Hectopat
- Makaleler
- 6
Şu Asus laptoplarda Webcam yok ya...Kesinlikle Scar. Ryzen çok daha güçlü.
Şu Asus laptoplarda Webcam yok ya...Kesinlikle Scar. Ryzen çok daha güçlü.
Taşınabilirlik açısından eksi maalesef, Scar 17 ağır gibi de duruyor. Türkiye`ye gelirse Flow 13 (Umarım onda kamera vardır) gelmezse GE66 veya Zephyrus G15 alacağım gibi, iyice beynim yandı.Şu Asus laptoplarda Webcam yok.
GE66 en mantıklısı. Fiziksel olarak bulabildiniz mi? @Ek01000 hocam GE serisinin de incelemesi var mı?Taşınabilirlik açısından eksi maalesef, Scar 17 ağır gibi de duruyor. Türkiye`ye gelirse Flow 13 (Umarım onda kamera vardır) gelmezse GE66 veya Zephyrus G15 alacağım gibi, iyice beynim yandı.
Hocam @Turkish Kebab
Hocam Scar serisi ile düz G17'ler arasında ki fark ne? Örneğin bu ikili arasında 100£ var ama hiçbir donanım farkı yok?
![]()
ASUS ROG Strix SCAR 17" 300Hz IPS Ryzen 7 RTX 3070 Gaming Laptop
Buy from Scan - 17.3" ASUS ROG Strix SCAR 17 G733QS, FHD, 300Hz, Ryzen 7 5800H, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, 8GB RTX 3070, Win10 Homewww.scan.co.uk
![]()
ASUS ROG Strix G17 17" 300Hz IPS Ryzen 7 RTX 3070 Gaming Laptop
Buy from Scan - 17.3" ASUS ROG Strix G17 G713QR, FHD, 300Hz, Ryzen 7 5800H, 16GB DDR4, 1TB NVMe SSD, 8GB RTX 3070, Win10 Homewww.scan.co.uk
Aslında biri bana zephyrus, Scar ve düz STRIX olan modeller arasında ki farkı açıklarsa çok mutlu olurum.
Şu ASUS laptoplarda Webcam yok ya...
Yanlış kişiye gitti etiketHocam @Turkish KebabOlsun sıcaklık değerleri bakımından bir fikrimiz olur. Siz atın.
Yanlış kişiye gitti etiket.
Hocam MSI GE66 bu şekilde;
O zaman en mantıklısı almışken SCAR almak gibi. Sıcaklıklar anlamında içimizi rahatlatacak tek bir video bile olmaması biraz can sıkıcı. Yavaş yavaş gelecek ama karar vermek her geçen gün daha da zorlaşıyor. Özellikle ekranın 1080p olması ve ekran kartı sıcaklıklarının 85 dereceyi görmesi, endişelere yol açabiliyor.
Yakında çıkacaktır inceleme. 11. nesil işlemcileri bekleyecekler ama. Ben o kadar beklemek ve daha fazla para vermek istemediğim için aldım geçtim. Neredeyse birebir aynısı zaten. Ama bir GE66 değil tabi tasarımına aşık olduğum bir laptop ya GE66. 3070'li versiyonu 20.000 TL olmasaydı tercih ederdim kesinlikle.Sıcaklıklar gayet düşük GE66 alınabilir duruyor. Şu Monster incelemeleri de çıksa da izlesek. Eğer onlar da soğuk çalışıyorsa Monster tercih edilebilir. @mirsady hocam almış ve memnun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.