Gskill 8 GB 3000 MHz RAM vs Corsair 8 GB 2400 MHz RAM

DURSUN TEKKANAT

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar RAM fıyatları bayağı tavan yapmış durumda. Bu yuzden sıze 2 tane RAM gösterecegim. Aradaki fark ne?
Gskill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog
387 TL 3000 MHz bunu almayı planladım ama neden aşağıdaki 487 TL. Hatta 2400 MHz.
Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL16 RAM CMK8GX4M2A2400C16R - Nanokatalog
Yardım ederseniz teşekkürler.
Ana sebep şu; ürünlerden birisi stokta varken, diğeri yok. Ayrıca Corsair'in pazar kitlesi daha yüksek olmasından ötürü, fiyatlarını yüksek tutmasından da kaynaklanıyor.

Biri soğutuculu biri soğutucusuz. Aradaki farka 100₺ vermeye gerek yok. Eskiden bunların arasındaki fark en fazla 30₺ olurdu, soğutuculu önerirdik. Şimdi ise dediğim gibi gerek yok.
Ben sadece oyun oynayacam, başka da bir işim yok. Soğutucusuz mu onerırsınız?

Ana sebep şu; ürünlerden birisi stokta varken, diğeri yok. Ayrıca Corsair'in pazar kitlesi daha yüksek olmasından ötürü, fiyatlarını yüksek tutmasından da kaynaklanıyor.
İşlemciyi de buradan aldım Ryzen 1300 yoktu, 7 gun ıcınde getittirdiler. RAM'i de oyle temin edicekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı