Yeşil karta başvuru yap. Benim silindi ve para ödeme sıkıntısı kalmadı.
Ödemeyin. Ana parayı bir şekilde alırlar ama faizi ödemeyin derim. İlla ki af çıkar, milyonlarca insanı mı haczedecekler? Kasada para kalmadı gerçi, herşey beklenir bunlardan.Az önce uyandım ve 'Borcu ödemezsen takip başlatılacaktır' tarzı bir SMS ile karşılaştım. Ardından e-Devlet'ten kontrol ettiğimde 2023 yılından beri 5K borç birikmiş, gecikme zammı ile beraber. Hadi diyelim böyle bir şey yapacaksın, neden 1 sene boyunca SMS yollamak için bekledin? Suriyeliler ücretsiz tedavi oluyor, biz burada borç ödüyoruz. Yaz geldi, 1-2 ay çalışayım dedim; kenardaki paramın benim için ciddi bir kısmı, haberim bile olmadığı, bilgilendirilmediğim bir borca gidecek. Ayrıyeten benim şahıs şirketim var, Bağ-Kur'luyum, şirketi açarken de herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Gerçekten çok yazık bize. Suriyelilere bedava, 19 yaşındaki Türko'ya saplamaca! (1 yıl mezuna kalmıştım bu sene yerleştim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.