GT 1030 fanından ince bir ses çıkıyor

V_for_Vendetta

Hectopat
Daha fazla  
ASUS GT 1030 ekran kartım var alalı 2 hafta olmadı ancak çalışırken tıkır tıkır diye çok ince bir ses çıkarıyor.

Uzun sürelerde bu ses PC başında beni rahatsız ediyor. Bu fanı söksem yağlasam sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    154,2 KB · Görüntüleme: 74
Kartın büyük ihtimal fan göbeğinde vida oynuyor yeni fan alıp değiştirmen lazım. Aynısını yaşadım.
Göbeğinde ki etiketi sökersem garanti dışına çıkabilir kart yeni. Vatandan aldım acaba geri götürsem mi diye düşünüyorum ancak bu seferde onlar garantiye gönderecekler bu seferde kartsız kalacağım :/ .

Kartı hafif kastırınca ses kesiliyor ama sürekli sabit olarak kastırmam için aparat veya düzenek kurmam gerek o da sıkıntı. Çok fena arada kaldım yaa
Vatan’a götürdüm servise gidecek sonuç ne olur bilmiyorum. Videosunu da çektim yolladım iade talep ettim beklemedeyim.

Son düzenleme:
Göbeğinde ki etiketi sökersem garanti dışına çıkabilir kart yeni. Vatan'dan aldım acaba geri götürsem mi diye düşünüyorum ancak bu sefer de onlar garantiye gönderecekler bu sefer de kartsız kalacağım :/.

Kartı hafif kastırınca ses kesiliyor ama sürekli sabit olarak kastırmam için aparat veya düzenek kurmam gerek o da sıkıntı. Çok fena arada kaldım yahu.
Vatan'a götürdüm servise gidecek sonuç ne olur bilmiyorum. Videosunu da çektim yolladım iade talep ettim beklemedeyim.

İyi etmişsiniz. Gidin yeniden alırsınız. Boşuna garantili almıyorsunuz ya?

İnşallah öyle olur bu tarz konularda Vatan gibi mağazalara pek güvenmiyorum çünkü çamura yatıyorlar bakalım neler olacak göreceğiz... İlginiz için teşekkürler.

Ben de Sinerji'den aldığım kartta vardı fan sesi
9 ay sonra garantiye gönderdim. Fanları değiştiler. Sorununu bilip yazar açıklarsanız yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı