GT 1030 fanından ince bir ses çıkıyor

Rica ederim, iyi günler.
144 hz benq zowie aldım bir de sizdeki gt 1030 u aldım. Gayet uyumlu ve beklediğimden daha performanslı çalışıyorlar. CS GO da yaklaşık 400 fps lere dayanıyor en düşük 250 fps. Yalnız ekran kartından sanki ufak bir elektrik kaçağı varmışçasına bir cızırtı var fan sesine benzemiyor çok rahatsız etmiyor aslında ama bir sormak istedim.

144 hz benq zowie aldım bir de sizdeki gt 1030 u aldım. Gayet uyumlu ve beklediğimden daha performanslı çalışıyorlar. CS GO da yaklaşık 400 fps lere dayanıyor en düşük 250 fps. Yalnız ekran kartından sanki ufak bir elektrik kaçağı varmışçasına bir cızırtı var fan sesine benzemiyor çok rahatsız etmiyor aslında ama bir sormak istedim.
Hocam, boştayken ve yük altındayken ses farkı varsa fandandır diye düşünüyorum. Bu kartın fan sesi de fan sesi gibi değil çünkü. Vızıltı, uğultu gibi. Bi onu deneyin.

Ekran kartı 2. servisten gelişinde de iade talebim kabul edilmemiş. Vatan bilgisayar hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmedi ve yardımcı olmadılar. Bende Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bakalım ne sonuç çıkacak...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı