GT 1030 haftada 50 TL ile kaç ayda alınabilir?

Peki hocam Battlefield 4 kaç FPS alırım?

Ya düşük tüketimli kartlara yöneleceksin ya da güç kaynağıyla birlikte değişecek. Sistem yükseltmeye müsait. Bi GTX 750 cuk oturur aslında.

Ürünleri elden veya param güvende ile alırsanız test ederseniz bir sorun olmaz önceden para göndermeyin sakın hiçbir ürüne hiç kimseye güvenmeyin.

Hocam hiç 2 el sipariş etmedim mesela ben Ankara'da oturuyorum arkadaşda İstanbul'da attığınız linkden ürünü almak istiyorum ilk başta ürünü yollayıp parayı verimmi yoksa tam tersimi.

Hocam hiç 2 el sipariş etmedim mesela ben Ankara'da oturuyorum arkadaşda İstanbul'da attığınız linkden ürünü almak istiyorum ilk başta ürünü yollayıp parayı verimmi yoksa tam tersimi.

İlana mesaj atın param güvende ile kabul etmiyorsa bir sıkıntı vardır satıcıda kabul ederse kredi veya banka kartı üstünden kartı alırsınız kargoya verir PC'ye takar oyun oynarsınız denersiniz baktınız hiçbir sorun yok 2 gün test için süre veriyor sahibindene girip onayladınızmı bitti bu kadar basit bir işlem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…