Google Drive'a yükleyip bağlantıyı paylaşabilirsiniz.Video çektim nerden atiyim.
Google Drive'a yükleyip bağlantıyı paylaşabilirsiniz.Video çektim nerden atiyim.
Google Drive'a yükleyip bağlantıyı paylaşabilirsiniz.
Dosyaya sağ tık yapıp erişime açınız.Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
Google Drive, dosyalarınızın yedeklerini saklamanın ve tüm telefon, tablet veya bilgisayarlardan kolayca erişebilmenin ücretsiz yoludur. Ücretsiz 15 GB'lik Google Depolama Alanı ile başlayın.drive.google.com
Dosyaya sağ tık yapıp erişime açınız.
Evet 1 ay önce güncelledim. Videoyu görebildiniz mi ?Düşük ihtimal ama BIOS'un güncel mi?
Eski bir sürücü ile dene birde, sürücü sorunu gibi duruyor.Evet 1 ay önce güncelledim.
Bu kadar uğraşmaya değmez ya boşver böyle kullancam yanarsa yansın. Bunun için görselli yeni bi konu açıcam.Eski bir sürücü ile dene birde, sürücü sorunu gibi duruyor.
Sadece core clock u 175 yapıp bıraksam memoryiyi hiç ellemesem olur mu ?Bu kadar uğraşmaya değmez ya boşver böyle kullancam yanarsa yansın. Bunun için görselli yeni bi konu açıcam.
Olur.Sadece core clock u 175 yapıp bıraksam memoryiyi hiç ellemesem olur mu ?
175 te kalsın mı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.