GT 1030 oyun oynarken renkli kareler oluşuyor ve yeniden başlıyor

ege.crtyy

Decapat
Daha fazla  
RAM
8gb 1600mhz ddr 3
SSD veya HDD modeli
İzoly
Ekran kartı
Msi GT 1030 ddr4
Anakart
Intel h55
İşlemci
İ7-860
Merhaba arkadaşlar, öncelikle bende MSI GT 1030 var fakat oyun oynarken 1-2 saat sonra birdenbire ekranda renkli küçük kareler oluşuyor sonra bip sesi geliyor ve PC reset atıyor kendine. Ekran kartını garantiye verdim o kadar test yaptılar oyun FurMark falan fakat onlar bir sıkıntı görmemişler ve geri gönderdiler. Kartı bu dediğim sebep başka bir donanımdan olabilir mi çünkü hala bu sorun devam ediyor. Garantiden sonra da.

Dosya Ekleri

• downloadfile.jpg
    downloadfile.jpg
    546,2 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer bir olay başıma gelmişti PSU yetersizliğinden olduğu ortaya çıktı seninkide öyle olabilir.
PSU değiştir dene hala yapıyorsa ekran kartı arızalıdır masaüstündede oluyor mu kare kare renkler.

PSU 500W her türlü yeter 1030a

Bu fotoyu ve yaşadığını belirt garantiye. Ekran kartını değişsinler. Donanımsal arıza var.
Garanti o kadar test kontrol oyun testi yapmış sorun bulamamış başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti o kadar test kontrol oyun testi yapmış sorun bulamamış başka bir şeyden kaynaklı olabilir mi ?
Olmaz. Siz görsel olarakta gerekirse video olarakta onlara gönderin değişirler.
Testlerde başarılı olması %100 sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor.

Olmaz. Siz görsel olarak da gerekirse video olarak da onlara gönderin değişirler.
Testlerde başarılı olması %100 sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor.

Bu sorun driverlardan kaynaklı olabilir mi Driver Booster'dan baktığımda 10 tane falan monitörün driveri vardı onları guncelledim. Su anlik bir sorun yok olursa bilgi veririm bir de kesin degisirler değil mi desem değişmeme gibi bir ihtimal var mı? Hiçbir etiket bir şey çıkarmadım sıfır ekran kartı.

Bu sorun driverlardan kaynaklı olabilir mi Driver Booster'dan baktığımda 10 tane falan monitörün driveri vardı onları guncelledim. Su anlik bir sorun yok olursa bilgi veririm bir de kesin degisirler değil mi desem değişmeme gibi bir ihtimal var mı? Hiçbir etiket bir şey çıkarmadım sıfır ekran kartı.

Hocam temiz bir format atıp elle kurun driverı Driver Booster vs programlar önermem yanlış ya da eski driverları kuruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı