GT 1030 oyun performansi (GTA V, BF1...)

Teşekkürler ben de alacağım :)

Kardeşim yanlış bilgi verme adam ekran kartı darboğaz yapar diyor ve haklı. Ultra ayarda ekran kartı 2GB'ı aşar :) Soğutma konusunda kötü bir soğutucun varsa ısı artabilir fakat iyi bir soğutucun varsa sıkıntı olmaz. İyi dediğim bir 20-40 TL arası yeterli olur diye düşünüyorum. Sen biraz daha araştırabilirsin istersen.

Alakası yok. 750 Ti RX 460'a dengi dengine bir kart ve RX 460'dan pahalı bir kart. GT 1030 750 Ti ile kafa kafaya gidebiliyor testlere bakmanı öneririm.
Tamam denk diyelim bu ne fark edicek birisi yeni birisi 3 sene önce çıkmış ikisini kıyaslamak saçma...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ben de alacağım :)

Kardeşim yanlış bilgi verme adam ekran kartı darboğaz yapar diyor ve haklı. Ultra ayarda ekran kartı 2GB'ı aşar :)Soğutma konusunda kötü bir soğutucun varsa ısı artabilir fakat iyi bir soğutucun varsa sıkıntı olmaz. İyi dediğim bir 20-40 TL arası yeterli olur diye düşünüyorum. Sen biraz daha araştırabilirsin istersen.

Alakası yok. 750 Ti RX 460'a dengi dengine bir kart ve RX 460'dan pahalı bir kart. GT 1030 750 Ti ile kafa kafaya gidebiliyor testlere bakmanı öneririm.
Arkadaşım 2 GB aşması darboğaz olacağı anlamına gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını aldım 1ay oldu sistemim hazır ve Gta 5'i texture details haric hepsi full ayarda oynuyorum.30-25 fps alıyorum.ayarları varsayılan yaptığımda fps 35-40 görüyor.Monitörüm 1080p ve hic kasma olmuyor.Kesinlikle mükemmel bir ekran kartı.R7 240 almayı düşünenler üstüne 100TL daha koyun çok daha iyisini alın.

Ekran kartını aldım 1ay oldu sistemim hazır ve Gta 5'i texture details haric hepsi full ayarda oynuyorum.30-25 fps alıyorum.ayarları varsayılan yaptığımda fps 35-40 görüyor.Monitörüm 1080p ve hic kasma olmuyor.Kesinlikle mükemmel bir ekran kartı.R7 240 almayı düşünenler üstüne 100TL daha koyun çok daha iyisini alın.
Hangi işlemci ile kullanıyorsunuz? CS GO performansı nedir?

Bu hafta yeni topladığım sistemde kullanıyorum.
Deneyimlerimi paylaşayım ;
LOL 1080P Çok Yüksek Ayarlar : 100-130 FPS
AC Brotherhood 1080P En Yüksek Ayarlar : 60 FPS Sabit ( Eski bir oyun ama hastasıyım serinin. :) )
Sıcaklık değeri 50-60'ın üstüne henüz çıkmadı.

750 Tİ ile kıyaslanmış GT 1030. Arkadaşlar artık şunu anlayın. Eski nesil ekran kartı alınmaz. Yeni nesil her zaman yararınıza olacaktır. Gt 1030 kartı da tam bir f/p ürünüdür. Fakat para biriktirip 1050 Tİ alınması daha sağlıklı olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı